ELLİBEŞ SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİNE BAŞKANLIK YAPACAK

Sağlık 24.10.2017 - 19:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ELLİBEŞ SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİNE BAŞKANLIK YAPACAK

Başkan Ellibeş Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Meclis Toplantısına Başkanlık yapmak Üzere Kahramanmaraş’a Gidiyor

  Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği 27. Olağan Meclis Toplantısına Başkanlık etmek için Kahramanmaraş’a gidiyor. Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği “Su Kaynakları ve Kentler” konusunun ele alınacağı 27. Olağan Meclis Toplantısı ve Kahramanmaraş Konferansı 25-27 Ekim tarihlerinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Mehmet Akif Kültür Merkezinde yapılacak olan konferansta, hızlı nüfus artışı, düzensiz kentleşme ve altyapı eksiklikleri, su kaynaklarının rasyonel bir şekilde kullanılmaması ve kirlenmesi konularının çözümü adına yapılan araştırmalar, öneriler uzmanlar tarafından gerçekleştirilecek oturumlarda katılımcılarla paylaşılacak. Ayrıca 2017 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması ödül töreni de bu konferansta gerçekleştirilecek. Türkiye'nin farklı kentlerinden belediye başkanları ve heyetlerin bulunacağı 27. Olağan Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Toplantısı’nda Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlık yapmak üzere yarın Kahramanmaraş’a gidecek. Bu önemli toplantı öncesinde bir açıklama yapan Başkan Ellibeş, “25-27 Ekim tarihleri arasında Kahramanmaraş’ta yapılacak Birlik Meclis toplantısına başkanlık yapmak Su Kaynakları ve Kentler konusunda tecrübelerimizi paylaşacağız, konunun uzmanı hocalarımızdan bilgiler edineceğiz. Gölcük alt ve üst yapı da bir çok sorununu çözmüş bir kent. Bununla ilgili bilgi paylaşımımız bir çok kentin de önünü açacaktır diye düşünüyorum” dedi.
Başkan Ellibeş Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Meclis Toplantısına Başkanlık yapmak Üzere Kahramanmaraş’a Gidiyor

 

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği 27. Olağan Meclis Toplantısına Başkanlık etmek için Kahramanmaraş’a gidiyor.

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği “Su Kaynakları ve Kentler” konusunun ele alınacağı 27. Olağan Meclis Toplantısı ve Kahramanmaraş Konferansı 25-27 Ekim tarihlerinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Mehmet Akif Kültür Merkezinde yapılacak olan konferansta, hızlı nüfus artışı, düzensiz kentleşme ve altyapı eksiklikleri, su kaynaklarının rasyonel bir şekilde kullanılmaması ve kirlenmesi konularının çözümü adına yapılan araştırmalar, öneriler uzmanlar tarafından gerçekleştirilecek oturumlarda katılımcılarla paylaşılacak. Ayrıca 2017 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması ödül töreni de bu konferansta gerçekleştirilecek.

Türkiye'nin farklı kentlerinden belediye başkanları ve heyetlerin bulunacağı 27. Olağan Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Toplantısı’nda Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlık yapmak üzere yarın Kahramanmaraş’a gidecek. Bu önemli toplantı öncesinde bir açıklama yapan Başkan Ellibeş, “25-27 Ekim tarihleri arasında Kahramanmaraş’ta yapılacak Birlik Meclis toplantısına başkanlık yapmak Su Kaynakları ve Kentler konusunda tecrübelerimizi paylaşacağız, konunun uzmanı hocalarımızdan bilgiler edineceğiz. Gölcük alt ve üst yapı da bir çok sorununu çözmüş bir kent. Bununla ilgili bilgi paylaşımımız bir çok kentin de önünü açacaktır diye düşünüyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.