LASTİK İŞ
ismail

ELLİBEŞ ''ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİN EMANETLERİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ''

Gündem 19.09.2017 - 09:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ELLİBEŞ ''ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİN EMANETLERİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ''

belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,19 Eylül Gaziler Haftası dolayısıyla bir açıklama yaparak Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürke, mareşal rütbesi ve gazi Unvanı verilişinin yıl dönümü ile Gaziler Gününü kutluyor, bütün gazilerimize en derin saygı ve şükranlarımı sunuyorum dedi.

Başkan Ellibeş, Türk milleti, tarih boyunca bağımsızlığından ve özgürlüğünden asla taviz vermemiştir. Şehit ve gazilerimizin büyük fedakârlıklarıyla kazanılan Kurtuluş Savaşımız, milletimizin bu kararlılığını bir kere daha açıkça ortaya koymuştur. Demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti bu büyük zaferin sağlam temelleri üzerinde her zaman yükselmektedir. Vatanı, Milleti, Bayrağı için canları pahasına savaşan Şehit ve Gazilerin aziz emanetlerine sonuna kadar sahip çıkacağız. Aynı yüksek ruh ve şuurla hürriyet ve istiklalimizi ilelebet koruyacak, ülkemizi medeniyet yarışının en ön sıralarına taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Şehitlik ve gazilik mertebelerine yükselen kahramanlarımızın gösterdikleri fedakârlıkla bugüne kadar var olan yüce Türk milleti inanıyorum ki; bundan sonra da her türlü tuzağı bozacak, birlik ve beraberliğimize, huzur ve istikrarımıza yönelen tehditleri aynı azim ve kararlılıkla bertaraf edecektir. Bu anlamlı günde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyor, aziz milletimi sevgiyle selamlıyorum,dedi.
belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,19 Eylül Gaziler Haftası dolayısıyla bir açıklama yaparak Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürke, mareşal rütbesi ve gazi Unvanı verilişinin yıl dönümü ile Gaziler Gününü kutluyor, bütün gazilerimize en derin saygı ve şükranlarımı sunuyorum dedi.

Başkan Ellibeş, Türk milleti, tarih boyunca bağımsızlığından ve özgürlüğünden asla taviz vermemiştir. Şehit ve gazilerimizin büyük fedakârlıklarıyla kazanılan Kurtuluş Savaşımız, milletimizin bu kararlılığını bir kere daha açıkça ortaya koymuştur. Demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti bu büyük zaferin sağlam temelleri üzerinde her zaman yükselmektedir.
Vatanı, Milleti, Bayrağı için canları pahasına savaşan Şehit ve Gazilerin aziz emanetlerine sonuna kadar sahip çıkacağız. Aynı yüksek ruh ve şuurla hürriyet ve istiklalimizi ilelebet koruyacak, ülkemizi medeniyet yarışının en ön sıralarına taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.
Şehitlik ve gazilik mertebelerine yükselen kahramanlarımızın gösterdikleri fedakârlıkla bugüne kadar var olan yüce Türk milleti inanıyorum ki; bundan sonra da her türlü tuzağı bozacak, birlik ve beraberliğimize, huzur ve istikrarımıza yönelen tehditleri aynı azim ve kararlılıkla bertaraf edecektir. Bu anlamlı günde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyor, aziz milletimi sevgiyle selamlıyorum,dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.