LASTİK İŞ

ELLİBEŞ ''TEMAD’A ÜYE OLMAKTAN ONUR DUYARIM''

Gölcük 01.11.2018 - 17:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ELLİBEŞ ''TEMAD’A ÜYE OLMAKTAN ONUR DUYARIM''

Başkan Ellibeş “Donanmasız Gölcük, Gölcüksüz bir Donama düşünemiyorum. TEMAD’ın kuruluşunu Yıldönümünü ve Dünya astsubaylar gününüz kutlu olsun. TEMAD’a bende onursal üye olmaktan onur duyarım” dedi.

Kaymakam Mustafa Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Jandarma Komutanı Bimbaşı Burçak Kırcı, TEMAD başkanı Bekir Tülü ve yönetimini ziyaret etti.  BİZİM İÇİN ÖNEMLİ KURUM Kaymakam Mustafa Altıntaş “TEMAD bizim için özelliği olan bir sivil toplum kuruluşu. Toplumumuzda Türk Silahlı Kuvvetler, Astsubaylar çok önemli bir görevi yerine getiriyorlar. Devletimizin yücelmesini ve yükselmesinde büyük emeğiniz var. Emekli olan arkadaşlarımızın böyle güzel bir çatı altında toplanması bizi oldukça mutlu etti. Ben bu vesileyle tüm astsubaylarımızın Dünya Astsubaylar Günü'nü ve TEMAD'ın kuruluşunun yıl dönümünü canı gönülden kutluyorum" dedi. TEMAD’A ÜYE OLMAKTAN ONUR DUYARIM Başkan Ellibeş,  Türkiye Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi’ne gelerek burada Başkan Bekir Tülü ve yönetim kurulu üyeleriyle ziyaret etti. Gölcük’te çok iyi işlere imza atan derneklerin başında TEMAD’ ın geldiğini söyleyen Ellibeş, “TEMAD, gerçekten Gölcük’ün mihenk taşlarından biri durumunda ve dernekçilik bakımından çok güzel şeylere imza atıyor. Bu bakımdan sizleri kutluyorum. İlçemizin menfaatleri doğrultusunda çalışıyorsunuz. Donanmasız Gölcük Gölcüksüz bir Donama düşünemiyorum. TEMAD’ın kuruluşu Yıldönümünü ve  Dünya astsubaylar gününüz kutlu olsun. TEMAD’a bende onursal üye olmaktan onur duyarım” dedi.  TEMAD Başkanı Bekir Tülü de yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Ellibeş’i derneğe üye olmasından onur duyacaklarını belirterek dernek üyeleri ve dernek yapısıyla ilgili bilgi verdi.
Başkan Ellibeş “Donanmasız Gölcük, Gölcüksüz bir Donama düşünemiyorum. TEMAD’ın kuruluşunu Yıldönümünü ve Dünya astsubaylar gününüz kutlu olsun. TEMAD’a bende onursal üye olmaktan onur duyarım” dedi.

Kaymakam Mustafa Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Jandarma Komutanı Bimbaşı Burçak Kırcı, TEMAD başkanı Bekir Tülü ve yönetimini ziyaret etti. 
BİZİM İÇİN ÖNEMLİ KURUM
Kaymakam Mustafa Altıntaş “TEMAD bizim için özelliği olan bir sivil toplum kuruluşu. Toplumumuzda Türk Silahlı Kuvvetler, Astsubaylar çok önemli bir görevi yerine getiriyorlar. Devletimizin yücelmesini ve yükselmesinde büyük emeğiniz var. Emekli olan arkadaşlarımızın böyle güzel bir çatı altında toplanması bizi oldukça mutlu etti. Ben bu vesileyle tüm astsubaylarımızın Dünya Astsubaylar Günü'nü ve TEMAD'ın kuruluşunun yıl dönümünü canı gönülden kutluyorum" dedi.
TEMAD’A ÜYE OLMAKTAN ONUR DUYARIM
Başkan Ellibeş,  Türkiye Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi’ne gelerek burada Başkan Bekir Tülü ve yönetim kurulu üyeleriyle ziyaret etti. Gölcük’te çok iyi işlere imza atan derneklerin başında TEMAD’ ın geldiğini söyleyen Ellibeş, “TEMAD, gerçekten Gölcük’ün mihenk taşlarından biri durumunda ve dernekçilik bakımından çok güzel şeylere imza atıyor. Bu bakımdan sizleri kutluyorum. İlçemizin menfaatleri doğrultusunda çalışıyorsunuz. Donanmasız Gölcük Gölcüksüz bir Donama düşünemiyorum. TEMAD’ın kuruluşu Yıldönümünü ve  Dünya astsubaylar gününüz kutlu olsun. TEMAD’a bende onursal üye olmaktan onur duyarım” dedi. 

TEMAD Başkanı Bekir Tülü de yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Ellibeş’i derneğe üye olmasından onur duyacaklarını belirterek dernek üyeleri ve dernek yapısıyla ilgili bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.