LASTİK İŞ

ELLİBEŞ’TEN SÖZCÜ GAZETESİNE TEPKİ

Asayiş 02.01.2021 - 14:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

ELLİBEŞ’TEN SÖZCÜ GAZETESİNE TEPKİ

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, mahalle başkanlarıyla online toplantılara yılın ilk günü de devam etti. Ellibeş, Sözcü Gazetesi’nin Ayasofya Kebir Camiinin yeniden ibadete aaçılmasını yılın felaketleri arasında göstermesini sert dille eleştirdi, “Son 18 yılda Türkiye’nin gelişimine katkı sunan ne varsa bunlar için bir felaket, bunu biliyoruz” dedi.

MAHALLE BAŞKANLARI TOPLANTISI AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Pandemi nedeniyle online yapılan mahalle başkanları toplantısına yılın ilk günü de devam etti. AK Parti Kocaeli İl Teşkilat Başkanı Av.Halit Çokan moderatörlüğünde online danışma meclisi şeklinde geçen toplantıya İlçe Sorumlusu İbrahim Gürsel, İlçe Koordinatörü Recep Demir, İlçe İletişimcileri Berna Yenice Esen, Muharrem Küçük, Mustafa Tırpan, İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İzmir Demirkıyık, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak ile bütün mahalle başkanları katıldı. Başkan Ellibeş, yüz yüze toplantılara müsaade olana kadar teşkilatla bu şekilde iletişimi sürdüreceklerini belirterek, “Bizler her daim milletimizin yanında, hakikati konuşmakla yükümlüyüz. Aksi halde meydanı kimleri dolduracağını hep birlikte görüyor ve yaşıyoruz” dedi. Sözcü Gazetesi’nin yılın felaketleri arasına Ayasofya Kebir Camiinin yeniden ibadete açılışını da koymasına dikkat çeken Ellibeş, şunları söyledi: SİZİN İÇİN FELAKET, BİZİM İÇİN MUTLULUK  “Ayasofya Kebir Camiinin yeniden Müslümanların ibadetine açılması ülkesine ve milletine bağlı herkesin yüreğinde tarifi zor bir sevinç yaşatmıştır. Bırakın bunu bir felaket olarak adlandırmayı, yalnızca ülkemiz için değil, dünyanın her köşesindeki Müslümanlar için umut kaynağıdır. Seksen altı yıllık bir esaretin zincirlerinin kırılmasıdır. Sözcü Gazetesi’nin bu tarihi ve büyük olayı bir felaket olarak arlandırması, dünyada bu açılışı sevinçle karşılayanlar yerine haber metninde tepki gösteren ülkeler olduğunu yazması, aslında kimlerin ve neyin sözcüsü olduğunu da göstermiştir. Bu gazeteyi alıp, okumak, para vermek ülkemiz üzerinde karanlık senaryolar yazanları mutlu etmek olur. Bugün ellerine geçen kısıtlı güçten kaynaklı baş dönmesiyle Ayasofya’nın ibadete açılışını felaket olarak adlandıranlar, emin olun yarın ilk fırsatta Karadeniz’de keşfedilen doğalgaz rezervelerini gereksiz, şehir hastaneleri israf, savunma sanayiindeki SİHA’ları, tankları, helikopterleri milli güvenlik sorunu, yerli otomobil girişimlerini işgüzarlık olarak gösterecektir. AK PARTİ DEMEK MİLLETİN TA KENDİSİ DEMEKTİR Şehitler vererek sınır ötesinde oluşturulan güvenli hatlarımızı geri çekecek, Karabağ’ın Ermenistan’dan kurtulup, Azerbaycanlı kardeşlerimize verilmesini Avrupalılaşmanın önünde engel olarak görecektir. Bütün bunların yanında CHP’li Fikri Sağlar’ın “Başörtülü bir hakim adalet sağlayamaz” çıkışının da bu döneme denk gelmesi manidardır. Görünen o ki, gerçekten de bu zihniyet bir köşede beklemiş ellerini ovuşturuyor ve Türkiye’yi yeniden karanlık günlere döndürmek için fırsat bekliyor. İşte bu nedenle değerli kardeşlerim, AK Parti Teşkilatları olarak hiçbir zaman rehavete kapılmadan, milletimizden kopmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Onlar sanıyor ki, AK Parti bitecek bizlere yine gün doğacak. Ama AK Parti demek, milletin ta kendisi demektir. Milletimiz var olduğu sürece AK Parti de var olacaktır.”
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, mahalle başkanlarıyla online toplantılara yılın ilk günü de devam etti. Ellibeş, Sözcü Gazetesi’nin Ayasofya Kebir Camiinin yeniden ibadete aaçılmasını yılın felaketleri arasında göstermesini sert dille eleştirdi, “Son 18 yılda Türkiye’nin gelişimine katkı sunan ne varsa bunlar için bir felaket, bunu biliyoruz” dedi.

MAHALLE BAŞKANLARI TOPLANTISI
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Pandemi nedeniyle online yapılan mahalle başkanları toplantısına yılın ilk günü de devam etti. AK Parti Kocaeli İl Teşkilat Başkanı Av.Halit Çokan moderatörlüğünde online danışma meclisi şeklinde geçen toplantıya İlçe Sorumlusu İbrahim Gürsel, İlçe Koordinatörü Recep Demir, İlçe İletişimcileri Berna Yenice Esen, Muharrem Küçük, Mustafa Tırpan, İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İzmir Demirkıyık, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak ile bütün mahalle başkanları katıldı. Başkan Ellibeş, yüz yüze toplantılara müsaade olana kadar teşkilatla bu şekilde iletişimi sürdüreceklerini belirterek, “Bizler her daim milletimizin yanında, hakikati konuşmakla yükümlüyüz. Aksi halde meydanı kimleri dolduracağını hep birlikte görüyor ve yaşıyoruz” dedi. Sözcü Gazetesi’nin yılın felaketleri arasına Ayasofya Kebir Camiinin yeniden ibadete açılışını da koymasına dikkat çeken Ellibeş, şunları söyledi:

SİZİN İÇİN FELAKET, BİZİM İÇİN MUTLULUK 
“Ayasofya Kebir Camiinin yeniden Müslümanların ibadetine açılması ülkesine ve milletine bağlı herkesin yüreğinde tarifi zor bir sevinç yaşatmıştır. Bırakın bunu bir felaket olarak adlandırmayı, yalnızca ülkemiz için değil, dünyanın her köşesindeki Müslümanlar için umut kaynağıdır. Seksen altı yıllık bir esaretin zincirlerinin kırılmasıdır. Sözcü Gazetesi’nin bu tarihi ve büyük olayı bir felaket olarak arlandırması, dünyada bu açılışı sevinçle karşılayanlar yerine haber metninde tepki gösteren ülkeler olduğunu yazması, aslında kimlerin ve neyin sözcüsü olduğunu da göstermiştir. Bu gazeteyi alıp, okumak, para vermek ülkemiz üzerinde karanlık senaryolar yazanları mutlu etmek olur. Bugün ellerine geçen kısıtlı güçten kaynaklı baş dönmesiyle Ayasofya’nın ibadete açılışını felaket olarak adlandıranlar, emin olun yarın ilk fırsatta Karadeniz’de keşfedilen doğalgaz rezervelerini gereksiz, şehir hastaneleri israf, savunma sanayiindeki SİHA’ları, tankları, helikopterleri milli güvenlik sorunu, yerli otomobil girişimlerini işgüzarlık olarak gösterecektir.

AK PARTİ DEMEK MİLLETİN TA KENDİSİ DEMEKTİR
Şehitler vererek sınır ötesinde oluşturulan güvenli hatlarımızı geri çekecek, Karabağ’ın Ermenistan’dan kurtulup, Azerbaycanlı kardeşlerimize verilmesini Avrupalılaşmanın önünde engel olarak görecektir. Bütün bunların yanında CHP’li Fikri Sağlar’ın “Başörtülü bir hakim adalet sağlayamaz” çıkışının da bu döneme denk gelmesi manidardır. Görünen o ki, gerçekten de bu zihniyet bir köşede beklemiş ellerini ovuşturuyor ve Türkiye’yi yeniden karanlık günlere döndürmek için fırsat bekliyor. İşte bu nedenle değerli kardeşlerim, AK Parti Teşkilatları olarak hiçbir zaman rehavete kapılmadan, milletimizden kopmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Onlar sanıyor ki, AK Parti bitecek bizlere yine gün doğacak. Ama AK Parti demek, milletin ta kendisi demektir. Milletimiz var olduğu sürece AK Parti de var olacaktır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.