LASTİK İŞ
ismail

ELLİBEŞ “TÜRKİYE OLARAK DİMDİK AYAKTAYIZ UYANIĞIZ, NÖBETTEYİZ”

Gündem 12.07.2018 - 17:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ELLİBEŞ “TÜRKİYE OLARAK DİMDİK AYAKTAYIZ UYANIĞIZ, NÖBETTEYİZ”

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Ellibeş “ “15 Temmuz bizim için kara bir gün, halkın iradesine ve milli iradeye yapılan bir darbe girişimidir. Demokrasinin üstünde, halkın iradesinin üstünde hiçbir güç bizim üstümüzde yönetim olarak etkin olamaz. İşte bu darbe girişiminde bulunan vatan hainlerine demokrasi aşığı halkımız gereken cevabı çok net olarak verdi “ dedi.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş mesajında şu görüşlere yer verdi: “15 Temmuz bizim için kara bir gün, halkın iradesine  ve milli  iradeye yapılan bir darbe girişimidir. Demokrasinin üstünde, halkın iradesinin üstünde hiçbir güç bizim üstümüzde yönetim olarak etkin olamaz. İşte bu darbe girişiminde bulunan vatan hainlerine demokrasi aşığı halkımız gereken cevabı çok net olarak verdi ve hamdolsun darbe kalkışması ve ihanet girişimi son anda söndürülüp püskürtüldü. Tabi ki mutlaka bu girişimi başarılı püskürtmenin temelinde Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın ortaya koyduğu samimi ve çelik irade önemli oldu, o iradenin arkasına milyonlar takıldı Türkiye de yaşayan her bir insan destek verdi ve bu darbe girişimi püskürtüldü. “Türkiye Olarak Dimdik Ayaktayız, Uyanığız, Nöbetteyiz” Bu nedenle 15 Temmuz, darbeye karşı milletimizin şahlanışının simgesi haline gelmiştir. Hain darbe kalkışması sırasında şehit olan kardeşlerimiz kalplerimizde sonsuza kadar yaşayacaktır.  Onlar bu vatan uğruna şehit ve gazi oldular. Devlet ve millet kenetlenmesini    bir kez daha gösterdiler. Türk Milleti olarak tek yürek  olduğumuzda ,  yenilmeyeceğimizi bir kez daha kanıtladılar.  Bize cesaretlerini, ruhlarını, bu güzel  vatanı ve sevdiklerini emanet bıraktılar. Bu ülkeyi bize vatan yapan tüm şehitlerimize Allah’ dan rahmet, geride bıraktıkları ailelere Sabr-ı Cemil niyaz ederken, bu uğurda gazi olan kardeşlerimize acil şifalar temenni ediyor, tüm hemşehrilerimize ve milletimize selamlarımı ve saygılarımı sunuyorum. Yüce Rabbim bir daha bu ülkeye bu tür bir ihaneti yaşatmasın bu anlamda tüm Türkiye olarak dimdik ayaktayız, uyanığız  bir daha böyle bir kalkışmaya fırsat  vermemek üzere gerektiğinde canımızı vermeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi. 15 Temmuz Etkinlikleri Anıtpark’ta Etkinlikler Anıtpark’ta saat 15:00’da başlayacak. Gölcük Kaymakamlığının düzenlediği 15 Temmuz Şehitlerini Anma  Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerinin saat 11:00 itibariyle başlayacak. Şehit ve Gazi aileleri ziyaret. Saat 13:30 Mevlid-i şerif Tevfik hoca cami saat:15:00 resm sergisi Anıt park Saat:21:00 Saygı Duruşu- İstiklal Marşının okunması protokol konuşmaları. Mehter Konseri. Bando Konseri. Şiierler. Cumhurbaşkanının konuşması. Kuran-ı Kerim Tilavet ve Sela. Sultan Arslanbekov gösterisi  Semazen ve sabah namazı ile son bulacak.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Ellibeş “ “15 Temmuz bizim için kara bir gün, halkın iradesine ve milli iradeye yapılan bir darbe girişimidir. Demokrasinin üstünde, halkın iradesinin üstünde hiçbir güç bizim üstümüzde yönetim olarak etkin olamaz. İşte bu darbe girişiminde bulunan vatan hainlerine demokrasi aşığı halkımız gereken cevabı çok net olarak verdi “ dedi.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş mesajında şu görüşlere yer verdi: “15 Temmuz bizim için kara bir gün, halkın iradesine  ve milli  iradeye yapılan bir darbe girişimidir. Demokrasinin üstünde, halkın iradesinin üstünde hiçbir güç bizim üstümüzde yönetim olarak etkin olamaz. İşte bu darbe girişiminde bulunan vatan hainlerine demokrasi aşığı halkımız gereken cevabı çok net olarak verdi ve hamdolsun darbe kalkışması ve ihanet girişimi son anda söndürülüp püskürtüldü. Tabi ki mutlaka bu girişimi başarılı püskürtmenin temelinde Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın ortaya koyduğu samimi ve çelik irade önemli oldu, o iradenin arkasına milyonlar takıldı Türkiye de yaşayan her bir insan destek verdi ve bu darbe girişimi püskürtüldü.

“Türkiye Olarak Dimdik Ayaktayız, Uyanığız, Nöbetteyiz”
Bu nedenle 15 Temmuz, darbeye karşı milletimizin şahlanışının simgesi haline gelmiştir. Hain darbe kalkışması sırasında şehit olan kardeşlerimiz kalplerimizde sonsuza kadar yaşayacaktır.  Onlar bu vatan uğruna şehit ve gazi oldular. Devlet ve millet kenetlenmesini    bir kez daha gösterdiler. Türk Milleti olarak tek yürek  olduğumuzda ,  yenilmeyeceğimizi bir kez daha kanıtladılar.  Bize cesaretlerini, ruhlarını, bu güzel  vatanı ve sevdiklerini emanet bıraktılar. Bu ülkeyi bize vatan yapan tüm şehitlerimize Allah’ dan rahmet, geride bıraktıkları ailelere Sabr-ı Cemil niyaz ederken, bu uğurda gazi olan kardeşlerimize acil şifalar temenni ediyor, tüm hemşehrilerimize ve milletimize selamlarımı ve saygılarımı sunuyorum. Yüce Rabbim bir daha bu ülkeye bu tür bir ihaneti yaşatmasın bu anlamda tüm Türkiye olarak dimdik ayaktayız, uyanığız  bir daha böyle bir kalkışmaya fırsat  vermemek üzere gerektiğinde canımızı vermeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi.

15 Temmuz Etkinlikleri Anıtpark’ta
Etkinlikler Anıtpark’ta saat 15:00’da başlayacak. Gölcük Kaymakamlığının düzenlediği 15 Temmuz Şehitlerini Anma  Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerinin saat 11:00 itibariyle başlayacak. Şehit ve Gazi aileleri ziyaret. Saat 13:30 Mevlid-i şerif Tevfik hoca cami
saat:15:00 resm sergisi Anıt park Saat:21:00 Saygı Duruşu- İstiklal Marşının okunması protokol konuşmaları. Mehter Konseri. Bando Konseri. Şiierler. Cumhurbaşkanının konuşması. Kuran-ı Kerim Tilavet ve Sela. Sultan Arslanbekov gösterisi  Semazen ve sabah namazı ile son bulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.