ELLİBEŞ ''UYUM İÇİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ''

Gölcük 04.01.2017 - 16:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ELLİBEŞ ''UYUM İÇİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ''

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in yönetiminde yapılan Olağan Mahalle Muhtarları Ocak Ayı toplantısı Gölcük Belediye Sanat Galerisi Çok Amaçlı toplantı salonunda gerçekleştirildi. Başkan Ellibeş “ğlayacağız. Muhtarlarımız bizlerin mahallelerdeki temsilcisi ve bu anlamda da koordineli olarak çalışmaya Gölcük'ün sorunlarını birlikte çözmeye devam edeceğiz”dedi.

Toplantıya Başkan Ellibeş'in yanısıra , Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Sedaş Vardiya Amiri Coşkun Abiş, Kocaeli Büyükşehir Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı sorumlusu Hasan Ömer Bayrak ve Mahalle Muhtarları katılım gösterdi. Ocak ayı toplantısında mahalle muhtarları sırayla söz alarak kendi bölgelerindeki sorunları, sıkıntıları, halkın istek ve taleplerini anlatarak çözüm üretilmesi noktasında görüş belirttiler.  Başkan Ellibeş bu geleneği göreve başladığı günden itibaren her ay düzenli olarak devam ettirerek birlikte başarmaya devam edeceğiz diyerek, bu birliktelik içerisinde önümüzdeki süreçte de hizmetlere ve projelere devam edeceğiz. UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ Başkan Ellibeş konuşmasına devamında bu çalışmaları yaparken siz değerli muhtarlarımızın da sorunlarını, fikir ve düşüncelerini dinledikten sonra yaptığımız çalışmalarla yaşadığımız kente daha iyi hizmetlerin yapılmasını hep birlikte sağlayacağız. Muhtarlarımız bizlerin mahallelerdeki temsilcisi ve bu anlamda da  koordineli olarak çalışmaya Gölcük'ün sorunlarını birlikte çözmeye devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı. Ayrıca Başkan Ellibeş, Gölcük sınırları içerisinde kar ve yoğun yağışların getirdiği zorluklarla büyük bir  özverili ile mücadele eden tüm kurum ve kuruluşlara ve muhtarlara gönülden teşekkür etti. ZORLUKLAR ÇEKECEĞİZ Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, ''Bu sene kar çok yağdı. Sabah yollar kapalıydı, ulaşım yoktu. Biz bu konuda Kocaeli Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz. Köy yolları kapandı. Büyük sıkıntılar çektik. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük Belediyesi buradayken bu sorunu çözmeliyiz. Lütfen bazı köylerin yollarını açalım. Kar timleri hazır ama biz 2 metre karın içinde yürüyemedik. Bu sene kar çok yağdı. Bu da bir sürü sorunu beraberinde getirdi. Bildiğiniz gibi Cuma günü güçlü bir kar geliyor. Yine zorluklar çekeceğiz. Biz hedefimizi yanlış seçiyoruz. En azından elektrik direklerine değen ağaçlar kesilsin budansın bir şeyler yapılsın. Sedaş çok zor çok kötü şartlar altında yaşıyor. Bazı köylerin sokak lambaları yanıyor bazıları yanmıyor. Bu sefer köy halkı tarafından Sedaş yetkileri fırça yiyor. İnşallah bu sorunların hepsi çözülür. Ben burada Sedaş'ı korumuyorum. Bu çocukların günahı ne? Ama lütfen birazcık daha anlayışlı olmaya çalışalım, diyerek sözlerini tamamladı.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in yönetiminde yapılan Olağan Mahalle Muhtarları Ocak Ayı toplantısı Gölcük Belediye Sanat Galerisi Çok Amaçlı toplantı salonunda gerçekleştirildi. Başkan Ellibeş “ğlayacağız. Muhtarlarımız bizlerin mahallelerdeki temsilcisi ve bu anlamda da koordineli olarak çalışmaya Gölcük'ün sorunlarını birlikte çözmeye devam edeceğiz”dedi.

Toplantıya Başkan Ellibeş'in yanısıra , Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Sedaş Vardiya Amiri Coşkun Abiş, Kocaeli Büyükşehir Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı sorumlusu Hasan Ömer Bayrak ve Mahalle Muhtarları katılım gösterdi.
Ocak ayı toplantısında mahalle muhtarları sırayla söz alarak kendi bölgelerindeki sorunları, sıkıntıları, halkın istek ve taleplerini anlatarak çözüm üretilmesi noktasında görüş belirttiler.  Başkan Ellibeş bu geleneği göreve başladığı günden itibaren her ay düzenli olarak devam ettirerek birlikte başarmaya devam edeceğiz diyerek, bu birliktelik içerisinde önümüzdeki süreçte de hizmetlere ve projelere devam edeceğiz.

UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Başkan Ellibeş konuşmasına devamında bu çalışmaları yaparken siz değerli muhtarlarımızın da sorunlarını, fikir ve düşüncelerini dinledikten sonra yaptığımız çalışmalarla yaşadığımız kente daha iyi hizmetlerin yapılmasını hep birlikte sağlayacağız. Muhtarlarımız bizlerin mahallelerdeki temsilcisi ve bu anlamda da  koordineli olarak çalışmaya Gölcük'ün sorunlarını birlikte çözmeye devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.
Ayrıca Başkan Ellibeş, Gölcük sınırları içerisinde kar ve yoğun yağışların getirdiği zorluklarla büyük bir  özverili ile mücadele eden tüm kurum ve kuruluşlara ve muhtarlara gönülden teşekkür etti.
ZORLUKLAR ÇEKECEĞİZ
Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, ''Bu sene kar çok yağdı. Sabah yollar kapalıydı, ulaşım yoktu. Biz bu konuda Kocaeli Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz. Köy yolları kapandı. Büyük sıkıntılar çektik. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük Belediyesi buradayken bu sorunu çözmeliyiz. Lütfen bazı köylerin yollarını açalım. Kar timleri hazır ama biz 2 metre karın içinde yürüyemedik. Bu sene kar çok yağdı. Bu da bir sürü sorunu beraberinde getirdi. Bildiğiniz gibi Cuma günü güçlü bir kar geliyor. Yine zorluklar çekeceğiz.
Biz hedefimizi yanlış seçiyoruz. En azından elektrik direklerine değen ağaçlar kesilsin budansın bir şeyler yapılsın. Sedaş çok zor çok kötü şartlar altında yaşıyor. Bazı köylerin sokak lambaları yanıyor bazıları yanmıyor. Bu sefer köy halkı tarafından Sedaş yetkileri fırça yiyor. İnşallah bu sorunların hepsi çözülür. Ben burada Sedaş'ı korumuyorum. Bu çocukların günahı ne? Ama lütfen birazcık daha anlayışlı olmaya çalışalım, diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.