ELLİBEŞ VE PEKEN DEĞİRMENDERESPOR DA

Spor 19.07.2019 - 17:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ELLİBEŞ VE PEKEN DEĞİRMENDERESPOR DA

Amatör Süper Lg ekplernden Değrmenderespor’da hareketl günler yaşanıyor. Yeşl syahlı kulübün yönetm Sportf Drektör olarak Adem Ellbeş’ göreve getrrken antrenör olarak Metn Peken le anlaşma sağladı

Erol Kaçmaz'ın haberine göre uzun yıllar Gölcükspor Genel Kaptanı olarak görev yapan Adem Ellibeş sahalara geri dönüyor. Değirmenderespor Başkanı Severcan Kara ve yönetimi Bal ligi hedefiyle takım kurup geçen sezon ki başarısızlığından ders alıp radikal değişikliğe gitti. Muhteşem ikili Değirmenderespor'da Önceki gün Değirmenderespor Başkanı Severcan Kara son yaptığı yönetim kurulu toplantısının ardından yeşil siyahlı kulübe Sportif Direktör olarak Gölcükspor eski genel kaptanı Adem Ellibeş’i göreve getirdi. Adem Ellibeş’in daha önce Gölcükspor yönetiminde birlikte görev yaptığı yeşil siyahlı kulübün Başkanı Sevencan Kara ile uyumlu bir şekilde çalışacağı için bu görevi kabul ettiği öğrenildi. Değirmenderespor sportif direktörü olarak Adem Ellibeş'in ardından Teknik Direktör olarak Gölcükspor'un eski Teknik Direktörü Metin Peken'i göreve getirdi. Başkan Kara basın toplantısı düzenleyecek Değirmenderespor Başkanı Severcan Kara yapılan son görüşmelerin ardından düzenleyecekleri basın toplantısında gerçekleştirilen bu anlaşmaların detaylarını açıklayacağını ifade etti. Değirmenderespor yöneticileri ile birlikte gerçekleştirilecek toplantıda ayrıca Değirmenderespor’un 2019-2020 sezonu öncesi hedefleri açıklanacak. 
Amatör Süper Lg ekplernden Değrmenderespor’da hareketl günler yaşanıyor. Yeşl syahlı kulübün yönetm Sportf Drektör olarak Adem Ellbeş’ göreve getrrken antrenör olarak Metn Peken le anlaşma sağladı

Erol Kaçmaz'ın haberine göre uzun yıllar Gölcükspor Genel Kaptanı olarak görev yapan Adem Ellibeş sahalara geri dönüyor. Değirmenderespor Başkanı Severcan Kara ve yönetimi Bal ligi hedefiyle takım kurup geçen sezon ki başarısızlığından ders alıp radikal değişikliğe gitti. Muhteşem ikili Değirmenderespor'da Önceki gün Değirmenderespor Başkanı Severcan Kara son yaptığı yönetim kurulu toplantısının ardından yeşil siyahlı kulübe Sportif Direktör olarak Gölcükspor eski genel kaptanı Adem Ellibeş’i göreve getirdi.

Adem Ellibeş’in daha önce Gölcükspor yönetiminde birlikte görev yaptığı yeşil siyahlı kulübün Başkanı Sevencan Kara ile uyumlu bir şekilde çalışacağı için bu görevi kabul ettiği öğrenildi. Değirmenderespor sportif direktörü olarak Adem Ellibeş'in ardından Teknik Direktör olarak Gölcükspor'un eski Teknik Direktörü Metin Peken'i göreve getirdi. Başkan Kara basın toplantısı düzenleyecek Değirmenderespor Başkanı Severcan Kara yapılan son görüşmelerin ardından düzenleyecekleri basın toplantısında gerçekleştirilen bu anlaşmaların detaylarını açıklayacağını ifade etti. Değirmenderespor yöneticileri ile birlikte gerçekleştirilecek toplantıda ayrıca Değirmenderespor’un 2019-2020 sezonu öncesi hedefleri açıklanacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.