ELLİBEŞ VEFALI İNSAN VESSELAM

07.09.2017 - 08:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ELLİBEŞ VEFALI İNSAN VESSELAM

Gölcük'te 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan ve 13 yıldır aralıksız belediye Başkanlığı yapan Sayın Mehmet Ellibeş'in vefalı bir insan olduğunu bilmeyen yok vesselam. İnsani değerleri her zaman ön planda tutan Başkan Ellibeş, bunu bir kez daha ispatladı.  Önceki Gölcük Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü'nden bir haber servis edildi. Haberin konusu, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in engelli vatandaşlar için yaptırdığı yağmurluklardı.  Başkan Ellibeş, ilçemizde yaşayan engellilere önemli bir jestte bulunarak, Eylül ayı sonunda engellilere özel yaptırılan yağmurluk hediye edileceği müjdesini verdi. Başkan Ellibeş'i, başkanlık toplantı salonunda ziyaret eden Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, engellilere yönelik atılan bu güzel adım için Başkan Ellibeş'e teşekkür etti.  İlçemizde yaşayan engelliler artık yağışlı havalarda ıslanmayacak. Engelliler için yağışlı havalarda dışarı çıkmak oldukça zor bir durum. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, bu sorunu çözecek önemli bir adım attı ve ilçemizde yaşayan bedensel engellilere Eylül ayı sonunda yağmurluk dağıtılacağı müjdesini verdi.  Başkan Bat da, şu cümlelerle Başkan Ellibeş'e teşekkür etti: 'Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş'e güzel düşüncesinden ötürü teşekkür ediyorum. Engellilerimiz kendilerine uygun şekilde yapılan yağmurluklarıyla yağışlı havalarda da dışarı çıkabilecek.  Ben her zaman söylüyorum. Gölcük'te yaşayan engellilerimiz çok şanslı. Çünkü engellileri düşünen Belediye Başkanımız ve yerel yöneticilerimiz var. Allah hepsinden razı olsun” dedi.  Bizde Mantar Pano ekibi olarak, Sayın Başkana Engelli vatandaşlara için yaptığı bu jestten ötürü teşekkür ederek, hakkını teslim etmek istiyoruz. 

Gölcük'te 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan ve 13 yıldır aralıksız belediye Başkanlığı yapan Sayın Mehmet Ellibeş'in vefalı bir insan olduğunu bilmeyen yok vesselam. İnsani değerleri her zaman ön planda tutan Başkan Ellibeş, bunu bir kez daha ispatladı. 
Önceki Gölcük Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü'nden bir haber servis edildi. Haberin konusu, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in engelli vatandaşlar için yaptırdığı yağmurluklardı. 
Başkan Ellibeş, ilçemizde yaşayan engellilere önemli bir jestte bulunarak, Eylül ayı sonunda engellilere özel yaptırılan yağmurluk hediye edileceği müjdesini verdi. Başkan Ellibeş'i, başkanlık toplantı salonunda ziyaret eden Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, engellilere yönelik atılan bu güzel adım için Başkan Ellibeş'e teşekkür etti. 
İlçemizde yaşayan engelliler artık yağışlı havalarda ıslanmayacak. Engelliler için yağışlı havalarda dışarı çıkmak oldukça zor bir durum. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, bu sorunu çözecek önemli bir adım attı ve ilçemizde yaşayan bedensel engellilere Eylül ayı sonunda yağmurluk dağıtılacağı müjdesini verdi. 
Başkan Bat da, şu cümlelerle Başkan Ellibeş'e teşekkür etti: 'Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş'e güzel düşüncesinden ötürü teşekkür ediyorum. Engellilerimiz kendilerine uygun şekilde yapılan yağmurluklarıyla yağışlı havalarda da dışarı çıkabilecek. 
Ben her zaman söylüyorum. Gölcük'te yaşayan engellilerimiz çok şanslı. Çünkü engellileri düşünen Belediye Başkanımız ve yerel yöneticilerimiz var. Allah hepsinden razı olsun” dedi. 
Bizde Mantar Pano ekibi olarak, Sayın Başkana Engelli vatandaşlara için yaptığı bu jestten ötürü teşekkür ederek, hakkını teslim etmek istiyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.