ELLİBEŞ: EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLU OLSUN

30.04.2015 - 10:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ELLİBEŞ: EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLU OLSUN

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısıyla mesaj yayımladı.   Başkan Ellibeş, emeğin insan için kutsal olduğunu belirterek, "İnsan hepimizin bildiği gibi varlıkların en şereflisi olarak yaratılmış, aklıyla, fikriyle, emeğiyle dünyadaki saygın konumuna ulaşmıştır" dedi. Başkan Ellibeş, " “Emeğiyle hayatını kazanan ve alın terini ortaya koyarak üreten, ürettikleriyle ülkemizin iktisadi kalkınmasına büyük katkılar sağlayan işçi ve emekçi kardeşlerimizin sosyal ve ekonomik hayatımıza kattığı değerin bilincindeyiz. Ülkemizin ve çalışma hayatımızın vazgeçilmez unsurları; vatanımızın her köşesinde ve belediyemizde sahip oldukları en önemli değer olan emekleriyle, milletimizin ihtiyaçlarını karşılayan işçi ve emekçi kardeşlerimizin bayramı olan “1 Mayıs’ın  barış,  dostluk, kardeşlik ve dayanışmanın simgesi olarak kutlanmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyorum” diyerek sözlerini tamamladı.   
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

 

Başkan Ellibeş, emeğin insan için kutsal olduğunu belirterek, "İnsan hepimizin bildiği gibi varlıkların en şereflisi olarak yaratılmış, aklıyla, fikriyle, emeğiyle dünyadaki saygın konumuna ulaşmıştır" dedi.

Başkan Ellibeş, " “Emeğiyle hayatını kazanan ve alın terini ortaya koyarak üreten, ürettikleriyle ülkemizin iktisadi kalkınmasına büyük katkılar sağlayan işçi ve emekçi kardeşlerimizin sosyal ve ekonomik hayatımıza kattığı değerin bilincindeyiz. Ülkemizin ve çalışma hayatımızın vazgeçilmez unsurları; vatanımızın her köşesinde ve belediyemizde sahip oldukları en önemli değer olan emekleriyle, milletimizin ihtiyaçlarını karşılayan işçi ve emekçi kardeşlerimizin bayramı olan “1 Mayıs’ın  barış,  dostluk, kardeşlik ve dayanışmanın simgesi olarak kutlanmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyorum” diyerek sözlerini tamamladı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.