Ellibeş Halıdere Sahil düzenleme çalışmalarını inceledi

Gölcük 25.07.2013 - 22:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Ellibeş Halıdere Sahil düzenleme çalışmalarını inceledi

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Halıdere Sahil düzenleme çalışmalarını inceledi

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Halıdere sahilinde devam eden düzenleme çalışmalarını yerinde görmek üzere incelemelerde bulundu. Başkan Ellibeş’e incelemelerinde Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman eşlik etti. Başkan Ellibeş konu hakkında bir açıklamada bulunarak, Körfeze nazır görüntüsü ve yerleşimi ile Halıdere’mizin bizim için ayrı bir yeri vardır. Bu yönde Vatandaşlarımızdan gelen istek ve taleplerin değerlendirilmesi sonrasında Halıdere sahilinin yeniden eski günlerine dönmesi ve estetik güzelliğe kavuşturulması noktasında bir proje üretilerek Sahil düzenleme çalışmalarını başlatmış ve hızla devam ettirilmesini sağlamış bulunuyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gölcük Belediyesi ortak projeleri kapsamında geliştirilen proje doğrultusunda Halıdere Sahilimiz yenileniyor ve yeniden düzenleniyor. Uygulamaya konulan proje çalışmalarımız ekiplerin program doğrultusunda çalışarak hızla ilerlemektedir. Çalışmaların belirlenen süreden önce bitirilerek Halıdere’li vatandaşlarımızın kullanımına uygun hazır hele getirilmesi için titizlikle çalışılmaktadır. Projenin hayata geçirilmesinde destek veren, katkı sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum. Halıdere’mize hayırlı olsun dedi.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Halıdere Sahil düzenleme çalışmalarını inceledi

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Halıdere sahilinde devam eden düzenleme çalışmalarını yerinde görmek üzere incelemelerde bulundu. Başkan Ellibeş’e incelemelerinde Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman eşlik etti.

Başkan Ellibeş konu hakkında bir açıklamada bulunarak, Körfeze nazır görüntüsü ve yerleşimi ile Halıdere’mizin bizim için ayrı bir yeri vardır. Bu yönde Vatandaşlarımızdan gelen istek ve taleplerin değerlendirilmesi sonrasında Halıdere sahilinin yeniden eski günlerine dönmesi ve estetik güzelliğe kavuşturulması noktasında bir proje üretilerek Sahil düzenleme çalışmalarını başlatmış ve hızla devam ettirilmesini sağlamış bulunuyoruz.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gölcük Belediyesi ortak projeleri kapsamında geliştirilen proje doğrultusunda Halıdere Sahilimiz yenileniyor ve yeniden düzenleniyor. Uygulamaya konulan proje çalışmalarımız ekiplerin program doğrultusunda çalışarak hızla ilerlemektedir. Çalışmaların belirlenen süreden önce bitirilerek Halıdere’li vatandaşlarımızın kullanımına uygun hazır hele getirilmesi için titizlikle çalışılmaktadır. Projenin hayata geçirilmesinde destek veren, katkı sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum. Halıdere’mize hayırlı olsun dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.