LASTİK İŞ

ELLİBEŞ: KATLI OTOPARK İNŞATI DEVAM EDİYOR

Gölcük 21.07.2014 - 21:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ELLİBEŞ: KATLI OTOPARK İNŞATI DEVAM EDİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gölcük Belediyesinin ortak yaptığı Albay Burak caccedi üzerindeki katlı otoparkın yapımına devam ediliyor

İlde çıkan bir gazetede inşaatta çıkan su nedeni ile belediyenin otoparktan vaz geçti haberi üzerine görüştüğümüz Beleidye Başkanı Mehmet ellibeş “İnşatın zemininda bazı sıkıntılar oldu. Ancak İhaleyi alan firma halletti. Otopark inşaatı devam ediyor. Otoparktan vaz geçmedik” dedi.   Başkan Ellibeş “İlçemizin ilk katlı otopark alanında çalışmalar devam ediyor. Bilindiği gibi İlçe Merkezimizde araç sayısının çok fazla olması nedeniyle yaşanan otopark sorununa çözüm olması için ilk ciddi adım bu projeyle başlatıldı. İlçe merkezindeki araç yoğunluğundan doğan sıkıntıları biliyoruz bu yönde gerekli çalışmaları yaparak Gölcük’e katlı otopark projemizin hayata geçirilmesi gerektiğini gösteriyordu. Gölcük’ün ilk katlı otoparkını 150 araç kapasiteli olarak yapımı devam ediyor” dedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gölcük Belediyesinin ortak yaptığı Albay Burak caccedi üzerindeki katlı otoparkın yapımına devam ediliyor

İlde çıkan bir gazetede inşaatta çıkan su nedeni ile belediyenin otoparktan vaz geçti haberi üzerine görüştüğümüz Beleidye Başkanı Mehmet ellibeş “İnşatın zemininda bazı sıkıntılar oldu. Ancak İhaleyi alan firma halletti. Otopark inşaatı devam ediyor. Otoparktan vaz geçmedik” dedi.

 

Başkan Ellibeş “İlçemizin ilk katlı otopark alanında çalışmalar devam ediyor. Bilindiği gibi İlçe Merkezimizde araç sayısının çok fazla olması nedeniyle yaşanan otopark sorununa çözüm olması için ilk ciddi adım bu projeyle başlatıldı. İlçe merkezindeki araç yoğunluğundan doğan sıkıntıları biliyoruz bu yönde gerekli çalışmaları yaparak Gölcük’e katlı otopark projemizin hayata geçirilmesi gerektiğini gösteriyordu. Gölcük’ün ilk katlı otoparkını 150 araç kapasiteli olarak yapımı devam ediyor” dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.