LASTİK İŞ

ELLİBEŞ SAMSUNLULARI ZİYARET ETTİ

Asayiş 17.03.2014 - 00:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ELLİBEŞ SAMSUNLULARI ZİYARET ETTİ

AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Ellibeş ve kalabalık bir heyet, önceki akşam Samsunlar Derneği’ni ziyaret ederek moral depoladılar

Gölcük’te 2  dönemdir Belediye Başkanlığı yapan ve partisi AK Parti’den ustalık döneminde aday gösterilen AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Ellibeş, önceki akşam  Samsunlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Kurtça Kaygısız ve yönetimi ile üyelerini ziyaret ettiler. Ziyarette Samsunlar Derneği Onursal Başkanı Sebahattin Çelebi de hazır bulundu. Gölcük Merkez kapalı İş Merkezi 2. Katında bulunan dernek lokalinde gerçekleşen ziyaret oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti. AK Parti heyetini büyük bir sevgi ve ilgi ile karşılayan Samsunlular’ın heyecanı görülmeye değerdi. Başkanlar Ellibeş ve Yücel, toplantı öncesi, tüm Samsunlularla tek tek tokalaşarak, hal hatır sorduktan sonra, ayrı bir odada bayanlara ve çocuklara ise ayrı bir ilgi gösterdiler.   “SOYADIMIZ ELLİBEŞ PLAKAMIZ ELLİBEŞ” Toplantının açılış konuşmasını yapan dernek Başkanı Kaygısı, tüm davetlilere hoş geldin dedikten sonra sözü, İlçe Başkanı Sedat Yücel’e bıraktı. Başkan Yücel, Samsunlular’a kendilerini kabul ettikleri için teşekkür ederek, konuşmasını yapmak üzere sözü Belediye Başkan Adayı Ellibeş’e bıraktı. Başkan Ellibeş, Samsunluların kendi yaşamında büyük bir önemi olduğunu belirterek, söze “Soyadımız Ellibeş, plakamız Ellibeş” diyerek esprili bir şekilde başladı. Başkan Ellibeş, 30 Mart yerel seçimlerinin ülkemiz için önemine değinerek, “Hepinizde 30 Mart’ta sandığa gitmenizi ve oy kullanmanızı istiyorum. Çünkü bu yerel seçimler ülkemizin geleceği açısından son derece önem arz ediyor. Ben bu vesile hepinizden destek istiyorum. Önümüzdeki 5 yılda yapacaklarımız için sizlerin oylarınıza ihtiyacımız var. İster samsunlu isterse nereli olursa olsun. Hepimiz Gölcük’te yaşıyor ve Gölcük havasını soluyoruz. Ben biliyorum ki hepimizin sevdası Gölcük. İşte bu nedenle güzel bir Gölcük’ü bir 5 yılda sizlerle beraber yönetmek istiyorum” dedi.       
AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Ellibeş ve kalabalık bir heyet, önceki akşam Samsunlar Derneği’ni ziyaret ederek moral depoladılar

Gölcük’te 2  dönemdir Belediye Başkanlığı yapan ve partisi AK Parti’den ustalık döneminde aday gösterilen AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Ellibeş, önceki akşam  Samsunlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Kurtça Kaygısız ve yönetimi ile üyelerini ziyaret ettiler. Ziyarette Samsunlar Derneği Onursal Başkanı Sebahattin Çelebi de hazır bulundu. Gölcük Merkez kapalı İş Merkezi 2. Katında bulunan dernek lokalinde gerçekleşen ziyaret oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti. AK Parti heyetini büyük bir sevgi ve ilgi ile karşılayan Samsunlular’ın heyecanı görülmeye değerdi. Başkanlar Ellibeş ve Yücel, toplantı öncesi, tüm Samsunlularla tek tek tokalaşarak, hal hatır sorduktan sonra, ayrı bir odada bayanlara ve çocuklara ise ayrı bir ilgi gösterdiler.

 

“SOYADIMIZ ELLİBEŞ PLAKAMIZ ELLİBEŞ”

Toplantının açılış konuşmasını yapan dernek Başkanı Kaygısı, tüm davetlilere hoş geldin dedikten sonra sözü, İlçe Başkanı Sedat Yücel’e bıraktı. Başkan Yücel, Samsunlular’a kendilerini kabul ettikleri için teşekkür ederek, konuşmasını yapmak üzere sözü Belediye Başkan Adayı Ellibeş’e bıraktı. Başkan Ellibeş, Samsunluların kendi yaşamında büyük bir önemi olduğunu belirterek, söze “Soyadımız Ellibeş, plakamız Ellibeş” diyerek esprili bir şekilde başladı. Başkan Ellibeş, 30 Mart yerel seçimlerinin ülkemiz için önemine değinerek, “Hepinizde 30 Mart’ta sandığa gitmenizi ve oy kullanmanızı istiyorum. Çünkü bu yerel seçimler ülkemizin geleceği açısından son derece önem arz ediyor. Ben bu vesile hepinizden destek istiyorum. Önümüzdeki 5 yılda yapacaklarımız için sizlerin oylarınıza ihtiyacımız var. İster samsunlu isterse nereli olursa olsun. Hepimiz Gölcük’te yaşıyor ve Gölcük havasını soluyoruz. Ben biliyorum ki hepimizin sevdası Gölcük. İşte bu nedenle güzel bir Gölcük’ü bir 5 yılda sizlerle beraber yönetmek istiyorum” dedi. 

 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.