ELLİBEŞ ZİYARETLERİNE DEVA EDİYOR !

Asayiş 12.03.2014 - 02:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ELLİBEŞ ZİYARETLERİNE DEVA EDİYOR !

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel ve Belediye Başkan Adayı MehmetEllibeş, seçimlere sayılı günler kala ilçe genelindeki dernek, sendika, kooperatif ve oda ziyaretlerini, deyim yerindeyse seriye bağladılar

30 Mart Yerel seçimlerine kısa bir süre kala, seçim çalışmalarını aksatmadan sürdüren AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı dur durak bilmiyor. Bu anlamda, AK Parti İlçe Başkanı Sedat Yücel ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Ellibeş, seçimlere sayılı günler kala ilçe genelindeki dernek, sendika, kooperatif ve oda ziyaretlerini, deyim yerindeyse seriye bağladılar. AK Parti Heyetinin önceki günkü ilk durağı, Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Gölcük Şubesi oldu. Burada dernek Başkanı Osman Kılıç ve yönetimi tarafından karşılanan AK Partililer, dernek üyesi emeklilerle sıra dışı bir sohbet gerçekleştirdiler. Başkan Adayı Ellibeş, kendisinin de bir emekli olduğunu ve derneğe üye olan bir emekli olduğunu vurgu yaparak, emekli vatandaşlarını sorunlarını ilk ağıdan dinledi. İlçe Başkanı Yücel de, Başkan Ellibeş gibi bir emekli olduğunu belirterek, “Sizi en iyi biz anlarız” dedi.   ESNAF KEFALET VE ESNAF ODASI AK Parti İlçe Başkanı Yücel ve Belediye Başkan Adayı Ellibeş ile beraberindeki heyetin ikinci durakları, Gölcük Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi oldu. Kooperatif binasında Başkan Musa Mısırlıoğlu tarafından konuk edilen AK Parti heyeti, Kooperatifin işleyişi hakkında, Başkan Mısıroğlu’ndan bilgi aldılar. Esnaf kefalet kredi Kooperatifinin esnafın can suyu olduğuna dikkat çeken Başkan Adayı Ellibeş, burada projelerini anlatarak destek istedi. AK Parti heyeti günün son ziyaretini, Gölcük Esnaf Odası ve Sanatkarları odası Başkanı Necmi Kocaman’a yaptı. AK Parti İlçe Başkanı Yücel ve Başkan Adayı Ellibeş, Oda başkanı Kocaman’dan esnafların sıkıntıları hakkında bilgi alarak, üzerlerine düşen görevleri her aman yerine getirmeye hazır olduklarını kaydettiler. Oda Başkanı Kocaman da, AK Parti heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AK Parti’ye ve Başkan Ellibeş’e başarılar diledi. 
AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel ve Belediye Başkan Adayı MehmetEllibeş, seçimlere sayılı günler kala ilçe genelindeki dernek, sendika, kooperatif ve oda ziyaretlerini, deyim yerindeyse seriye bağladılar

30 Mart Yerel seçimlerine kısa bir süre kala, seçim çalışmalarını aksatmadan sürdüren AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı dur durak bilmiyor. Bu anlamda, AK Parti İlçe Başkanı Sedat Yücel ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Ellibeş, seçimlere sayılı günler kala ilçe genelindeki dernek, sendika, kooperatif ve oda ziyaretlerini, deyim yerindeyse seriye bağladılar. AK Parti Heyetinin önceki günkü ilk durağı, Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Gölcük Şubesi oldu. Burada dernek Başkanı Osman Kılıç ve yönetimi tarafından karşılanan AK Partililer, dernek üyesi emeklilerle sıra dışı bir sohbet gerçekleştirdiler. Başkan Adayı Ellibeş, kendisinin de bir emekli olduğunu ve derneğe üye olan bir emekli olduğunu vurgu yaparak, emekli vatandaşlarını sorunlarını ilk ağıdan dinledi. İlçe Başkanı Yücel de, Başkan Ellibeş gibi bir emekli olduğunu belirterek, “Sizi en iyi biz anlarız” dedi.

 

ESNAF KEFALET

VE ESNAF ODASI

AK Parti İlçe Başkanı Yücel ve Belediye Başkan Adayı Ellibeş ile beraberindeki heyetin ikinci durakları, Gölcük Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi oldu. Kooperatif binasında Başkan Musa Mısırlıoğlu tarafından konuk edilen AK Parti heyeti, Kooperatifin işleyişi hakkında, Başkan Mısıroğlu’ndan bilgi aldılar. Esnaf kefalet kredi Kooperatifinin esnafın can suyu olduğuna dikkat çeken Başkan Adayı Ellibeş, burada projelerini anlatarak destek istedi.

AK Parti heyeti günün son ziyaretini, Gölcük Esnaf Odası ve Sanatkarları odası Başkanı Necmi Kocaman’a yaptı. AK Parti İlçe Başkanı Yücel ve Başkan Adayı Ellibeş, Oda başkanı Kocaman’dan esnafların sıkıntıları hakkında bilgi alarak, üzerlerine düşen görevleri her aman yerine getirmeye hazır olduklarını kaydettiler. Oda Başkanı Kocaman da, AK Parti heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AK Parti’ye ve Başkan Ellibeş’e başarılar diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.