LASTİK İŞ
ismail

ELMA FESTİVALİNDE SAMİDA VE ÖZKAN KONSERİ

12.09.2019 - 11:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ELMA FESTİVALİNDE SAMİDA VE ÖZKAN KONSERİ

Yeşil İhsaniye Elma Festivali’nde 14 Eylül Cumartesi günü Saat 20.00’da yapılacak Samida ve Özkan Hatinoğlu konseriyle tamamlanacak.

Başkan Ali Yıldırım Sezer tüm hemşehrilerini ve Kocaeli halkını konsere davet etti. Bu yıl 27.si düzenlenecek olan Yeşil İhsaniye Elma Festivali yine renkli görüntülere sahne olacak. Festival kapsamında 14 Eylül Cumartesi günü Saat 20.00’da İhsaniye Meydan’da, ülke genelinde tanınan Samida ve Karadeniz müziğinin ilimizde tanınmış seslerinden olan Özkan Hatinoğlu konseri yapılacak. SAMİDA 3 KARDEŞTEN KURULU Tüm Kocaeli’nden büyük ilgi çekmesi beklenen konserde sahne alacak üç kız kardeşten kurulu olan Samida Grubu, polifonik şarkı söyleme üslubunu yaşatmak ve yeni üretimler ortaya koymak hedefiyle kurulmuş.Kısa sürede ülke genelinde tanınan Samida Grubu’nun kurucuları kardeşler Yudum, Damla ve Tamara en güzel şarkılarını İhsaniye Meydanı’nda seslendirecek. BAŞKAN SEZER’DEN DAVET VAR Ayrıca 13 Eylül Cuma günü festival kapsamında Yazlık, Hisareyn, Halıdere, Ulaşlı, Değirmendere Çınarlık Meydanı, İzmit Yürüyüş Yolu ve Gölcük Anıtpark’ta elma dağıtımı gerçekleştirilecek. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, tüm hemşehrilerini ve Kocaeli halkını 14 Eylül Cumartesi günü İhsaniye’de festival kapsamında yapılacak konsere davet etti.
Yeşil İhsaniye Elma Festivali’nde 14 Eylül Cumartesi günü Saat 20.00’da yapılacak Samida ve Özkan Hatinoğlu konseriyle tamamlanacak.

Başkan Ali Yıldırım Sezer tüm hemşehrilerini ve Kocaeli halkını konsere davet etti.

Bu yıl 27.si düzenlenecek olan Yeşil İhsaniye Elma Festivali yine renkli görüntülere sahne olacak. Festival kapsamında 14 Eylül Cumartesi günü Saat 20.00’da İhsaniye Meydan’da, ülke genelinde tanınan Samida ve Karadeniz müziğinin ilimizde tanınmış seslerinden olan Özkan Hatinoğlu konseri yapılacak.

SAMİDA 3 KARDEŞTEN KURULU

Tüm Kocaeli’nden büyük ilgi çekmesi beklenen konserde sahne alacak üç kız kardeşten kurulu olan Samida Grubu, polifonik şarkı söyleme üslubunu yaşatmak ve yeni üretimler ortaya koymak hedefiyle kurulmuş.Kısa sürede ülke genelinde tanınan Samida Grubu’nun kurucuları kardeşler Yudum, Damla ve Tamara en güzel şarkılarını İhsaniye Meydanı’nda seslendirecek.

BAŞKAN SEZER’DEN DAVET VAR

Ayrıca 13 Eylül Cuma günü festival kapsamında Yazlık, Hisareyn, Halıdere, Ulaşlı, Değirmendere Çınarlık Meydanı, İzmit Yürüyüş Yolu ve Gölcük Anıtpark’ta elma dağıtımı gerçekleştirilecek. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, tüm hemşehrilerini ve Kocaeli halkını 14 Eylül Cumartesi günü İhsaniye’de festival kapsamında yapılacak konsere davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.