LASTİK İŞ

EMEKLERİNİ SERGİLEDİLER

12.05.2016 - 18:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

EMEKLERİNİ SERGİLEDİLER

Gölcük Meslek Edindirme Kursları (GÖLMEK) sergisi, Değirmendere Sanat Evi'nde açıldı. Kursiyerlerin sergiledikleri eserler, büyük ilgi gördü.

Gölcük Meslek Edindirme Kursları (GÖLMEK) sergisi, Değirmendere Sanat Evi'nde açıldı. Kursiyerlerin sergiledikleri eserler, büyük ilgi gördü. Yukarı Değirmendere ve Değirmendere Sanat Evi'nde verilen kurslarda yapılan birbirinden güzel ürünlerin sergilendiği merkezin açılışında konuşma yapan Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, "Belediye olarak kadınlarımıza büyük katkıları olan kurslara katkılarımız devam edecek" diye konuştu. Yukarı Değirmendere'de mefruşat kursu ve örgü kursunun eserleri sergilenirken, Değirmendere Sanat Evi'nde ise el nakışı, iğne oyası ve giyim üretim kursu sergiyi gezenlerin beğenisine sunuldu. 'GÖLCÜK'TE 22 BRANŞTA 1400 KURS VERİLMEKTE'  Kursiyerlerin birbirinden güzel ürünler yaptığını görmekten mutluluk duyduğunu söyleyen Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, "Gölcük genelinde Gölmek çatısı altında 22 branşta 1400 kişiye kurs verilmekte. Gölcük Belediyesi olarak bu tür kurslara her zaman desteğimiz devam edecek. Kadınlar, boş vakitlerini bu tür kurslarla güzel bir şekilde değerlendiriyorlar. Çıkan sonuçları ve el emeklerini hep birlikte görmekteyiz. Kurs hocalarımıza ve kursiyerlerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.  'KURSİYERLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM'  Değirmendere Yukarı Mahalle, mefruşat kursu öğretmeni Hatice Çoban, bu sergi için uzun süredir çaba gösterdiklerini söylerken, "Mahalledeki kadınlarımız her zaman büyük bir istekle kursa geldiler. 14 Kursiyerimize haftanın 2 günü mefruşat ile ilgili kurs verdik. Onlarda sağ olsun el- Mefruşat kursu öğretmeni Hatice Çoban, sergi için Kasım ayından bu yana çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Ellerinden geleni yaparak bu güzel serginin açılmasında önemli rol oynadılar. Kasım ayından bu yana sergiye hazırlanıyoruz. Sergiye gelenlerden olumlu tepkiler almak, gösterdiğimiz çabanın karşılığını fazlasıyla veriyor" dedi.
Gölcük Meslek Edindirme Kursları (GÖLMEK) sergisi, Değirmendere Sanat Evi'nde açıldı. Kursiyerlerin sergiledikleri eserler, büyük ilgi gördü.

Gölcük Meslek Edindirme Kursları (GÖLMEK) sergisi, Değirmendere Sanat Evi'nde açıldı. Kursiyerlerin sergiledikleri eserler, büyük ilgi gördü.
Yukarı Değirmendere ve Değirmendere Sanat Evi'nde verilen kurslarda yapılan birbirinden güzel ürünlerin sergilendiği merkezin açılışında konuşma yapan Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, "Belediye olarak kadınlarımıza büyük katkıları olan kurslara katkılarımız devam edecek" diye konuştu. Yukarı Değirmendere'de mefruşat kursu ve örgü kursunun eserleri sergilenirken, Değirmendere Sanat Evi'nde ise el nakışı, iğne oyası ve giyim üretim kursu sergiyi gezenlerin beğenisine sunuldu.
'GÖLCÜK'TE 22 BRANŞTA 1400 KURS VERİLMEKTE' 
Kursiyerlerin birbirinden güzel ürünler yaptığını görmekten mutluluk duyduğunu söyleyen Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, "Gölcük genelinde Gölmek çatısı altında 22 branşta 1400 kişiye kurs verilmekte. Gölcük Belediyesi olarak bu tür kurslara her zaman desteğimiz devam edecek. Kadınlar, boş vakitlerini bu tür kurslarla güzel bir şekilde değerlendiriyorlar. Çıkan sonuçları ve el emeklerini hep birlikte görmekteyiz. Kurs hocalarımıza ve kursiyerlerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.
 'KURSİYERLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM' 
Değirmendere Yukarı Mahalle, mefruşat kursu öğretmeni Hatice Çoban, bu sergi için uzun süredir çaba gösterdiklerini söylerken, "Mahalledeki kadınlarımız her zaman büyük bir istekle kursa geldiler. 14 Kursiyerimize haftanın 2 günü mefruşat ile ilgili kurs verdik. Onlarda sağ olsun el- Mefruşat kursu öğretmeni Hatice Çoban, sergi için Kasım ayından bu yana çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Ellerinden geleni yaparak bu güzel serginin açılmasında önemli rol oynadılar. Kasım ayından bu yana sergiye hazırlanıyoruz. Sergiye gelenlerden olumlu tepkiler almak, gösterdiğimiz çabanın karşılığını fazlasıyla veriyor" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.