LASTİK İŞ

EMEKLİ ALBAY SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

28.10.2017 - 17:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

EMEKLİ ALBAY SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

İlçemiz Gölcük, dün akşam İrşadiye Köyü’nde yaşanan talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybeden Kıbrıs Gazisi Emekli Deniz Albay Hacı Ömer Kurt’u (67) kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı. Gölcük’te oldukça geniş bir kesim tarafından sevilen ve sayılan bir isim olan Kurt’un cenazesi bugün Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından, Askeri Törenle, İrşadiye Köyü’nde son yolculuğuna uğurlandı

ÇOK TALİHSİZ BİR KAZA Kıbrıs Gazisi Emekli Deniz Albay Ömer Kurt, amcacının oğlu olan İrşadiye Eski Köy Muhtarı Recep Kurt’un kamyonla getirdiği odun yüklü arabanın geri geri kayması sonucu, evinin önünde ağır yaralandı. Özel bir araçla hemen, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Emekli Albay Kurt, doktorların bütün müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi Üyesi olan, tam bir Atatürk ve Cumhuriyet sevdalısı olan Emekli Albay Kurt, 67 yaşındaydı. Kurt’un vefat haberi Gölcük’ü ve Kurt ailesini adeta yasa boğdu.   ASKERİ TÖRENLE UĞURLANDI Emekli Deniz Albayı olan Kıbrıs Gazisi Hacı Ömer Kurt için, Gölcük Merkez Camii önünde askeri tören düzenlendi. Kurt’u son yolculuğuna, CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar ve Fatma Hürriyet Kaplan, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral, Baybars Küçükatay, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, CHP ilçe Başkanı İsmet İşeri ile ismini yazamayacağımız kadar çok sayıda, subay ve astsubay ile sivil toplum kuruluşu ile Kurt ailesinin yakınları ve dostları ile kısacası tüm Gölcük  uğurladı.   İRŞADİYE’DE TOPRAĞA VERİLDİ Cenaze namazının ardından, Emekli Albay Kurt için Askeri tören düzenlendi. Nbaaşı top arabnasına konan Kurt, ailesinin ve silah arkadaşlarının huzurunda, son yolculuğuna uğurlanmak üzere, İrşadiye Köyü’ne götürüldü. Ömer Kurt, burada gözyaşları ve dular eşliğinde toprağa verildi. Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, Emekli Albayımızı Hacı Ömer Kurt’a Allah’tan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyoruz. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.   
İlçemiz Gölcük, dün akşam İrşadiye Köyü’nde yaşanan talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybeden Kıbrıs Gazisi Emekli Deniz Albay Hacı Ömer Kurt’u (67) kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı. Gölcük’te oldukça geniş bir kesim tarafından sevilen ve sayılan bir isim olan Kurt’un cenazesi bugün Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından, Askeri Törenle, İrşadiye Köyü’nde son yolculuğuna uğurlandı

ÇOK TALİHSİZ BİR KAZA

Kıbrıs Gazisi Emekli Deniz Albay Ömer Kurt, amcacının oğlu olan İrşadiye Eski Köy Muhtarı Recep Kurt’un kamyonla getirdiği odun yüklü arabanın geri geri kayması sonucu, evinin önünde ağır yaralandı. Özel bir araçla hemen, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Emekli Albay Kurt, doktorların bütün müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi Üyesi olan, tam bir Atatürk ve Cumhuriyet sevdalısı olan Emekli Albay Kurt, 67 yaşındaydı. Kurt’un vefat haberi Gölcük’ü ve Kurt ailesini adeta yasa boğdu.

 

ASKERİ TÖRENLE UĞURLANDI

Emekli Deniz Albayı olan Kıbrıs Gazisi Hacı Ömer Kurt için, Gölcük Merkez Camii önünde askeri tören düzenlendi. Kurt’u son yolculuğuna, CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar ve Fatma Hürriyet Kaplan, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral, Baybars Küçükatay, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, CHP ilçe Başkanı İsmet İşeri ile ismini yazamayacağımız kadar çok sayıda, subay ve astsubay ile sivil toplum kuruluşu ile Kurt ailesinin yakınları ve dostları ile kısacası tüm Gölcük  uğurladı.

 

İRŞADİYE’DE TOPRAĞA VERİLDİ

Cenaze namazının ardından, Emekli Albay Kurt için Askeri tören düzenlendi. Nbaaşı top arabnasına konan Kurt, ailesinin ve silah arkadaşlarının huzurunda, son yolculuğuna uğurlanmak üzere, İrşadiye Köyü’ne götürüldü. Ömer Kurt, burada gözyaşları ve dular eşliğinde toprağa verildi.

Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, Emekli Albayımızı Hacı Ömer Kurt’a Allah’tan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyoruz. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.