LASTİK İŞ

EMEKLİ OKUL MÜDÜRÜNE VEFA

26.11.2019 - 17:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

EMEKLİ OKUL MÜDÜRÜNE VEFA

Öğretmenler günü dolayısıyla Gölcük Tersane İlkokulu Müdür Ali Kemal Eren ve okul idaresi ile birlikte Gölcük Tersane İlkokuldan emekli olan Emekli Müdürü evinde ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladılar.

24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla ilçemizde Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki tüm okul ve okul idarecileri tarafından çeşitli etkinlikler yapıldı. Yapılan bu etkinlikler kapsamında Gölcük Tersane İlkokulunda yıllarca müdür olarak görev yapan Hayri İkiz yaklaşık 28 yıl önce emekli oldu. Hayri İkiz Gölcük Yazlık evinde dinleniyor. Gölcük Tersane İlkokulu Müdürü Ali Kemal Eren ve okul idaresi bir ilki gerçekleştirerek kendi okulunda yıllarca müdürlük yapan ve emekli olan 81 yaşındaki Hayri İkiz'i evinde ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladılar. Ziyarette kısa bir açıklama yapan Gölcük Tersanesi ilkokul Müdürü Ali Kemal Eren; “24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla okulumuzda bir etkinlik yaptık. Aslında bu etkinlikte bir farkındalık olsun diye emekli öğretmenlerimizi ziyaret için program düzenledik. Bundan dolayı okulumuzda yıllarca okul müdürü olarak görev yaptıktan sonra emekli olan okul eski müdürümüzü evinde ziyaret ettik. Biz onlardan bayrağı aldık. Bizde bu bayrağı gelecek olan öğretmenlerimize teslim etmek için öğretmenlik çitasını daima yüksekte tutuk. Bu vesileyle tüm öğretmenler gününü gönülden kutlarım” dedi. Bu ziyaretten duygulu anlar yaşayan emekli müdür Hayri İkiz; “öncelikle sizlerin bu ziyaretiniz bana onur verdi. Hepiniz hoş geldiniz. Sizin de öğretmenler gününüz kutlu olsun” dedi. Fahri Haner
Öğretmenler günü dolayısıyla Gölcük Tersane İlkokulu Müdür Ali Kemal Eren ve okul idaresi ile birlikte Gölcük Tersane İlkokuldan emekli olan Emekli Müdürü evinde ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladılar.

24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla ilçemizde Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki tüm okul ve okul idarecileri tarafından çeşitli etkinlikler yapıldı. Yapılan bu etkinlikler kapsamında Gölcük Tersane İlkokulunda yıllarca müdür olarak görev yapan Hayri İkiz yaklaşık 28 yıl önce emekli oldu. Hayri İkiz Gölcük Yazlık evinde dinleniyor. Gölcük Tersane İlkokulu Müdürü Ali Kemal Eren ve okul idaresi bir ilki gerçekleştirerek kendi okulunda yıllarca müdürlük yapan ve emekli olan 81 yaşındaki Hayri İkiz'i evinde ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladılar.
Ziyarette kısa bir açıklama yapan Gölcük Tersanesi ilkokul Müdürü Ali Kemal Eren; “24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla okulumuzda bir etkinlik yaptık. Aslında bu etkinlikte bir farkındalık olsun diye emekli öğretmenlerimizi ziyaret için program düzenledik. Bundan dolayı okulumuzda yıllarca okul müdürü olarak görev yaptıktan sonra emekli olan okul eski müdürümüzü evinde ziyaret ettik. Biz onlardan bayrağı aldık. Bizde bu bayrağı gelecek olan öğretmenlerimize teslim etmek için öğretmenlik çitasını daima yüksekte tutuk. Bu vesileyle tüm öğretmenler gününü gönülden kutlarım” dedi.
Bu ziyaretten duygulu anlar yaşayan emekli müdür Hayri İkiz; “öncelikle sizlerin bu ziyaretiniz bana onur verdi. Hepiniz hoş geldiniz. Sizin de öğretmenler gününüz kutlu olsun” dedi.
Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.