EMEKLİ OLAN EĞİTİMCİLER UNUTULMADI

15.12.2017 - 11:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

EMEKLİ OLAN EĞİTİMCİLER UNUTULMADI

Emekliye ayrılan eğitimcilere Öğretmen evinde veda kahvaltısı düzenledi.

Öğrtmen evi yönetimi ve İlçe Millli Eğitim Müdürlüğü emekliye ayrılan eğitimcilere veda kahvaltısı düzenleyerek plaket verdi. Emekliye arılan 11 öğretmen için düzenlenen kahvaltıya İlçe Milli Eğitim Müdürü ercan gülsuyu, milli eğitim Şube Müdürleri ve emekli öğretmenelr katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu “Biz kocaman bir aileyiz. Binalar çok moder olabilri ama binaların içindeki eğitimclerimiz çok önemlidir. Emekliye ayrılan öğretmenlerimizi yaşantılarında başarılar dilerim”dedi.    
Emekliye ayrılan eğitimcilere Öğretmen evinde veda kahvaltısı düzenledi.

Öğrtmen evi yönetimi ve İlçe Millli Eğitim Müdürlüğü emekliye ayrılan eğitimcilere veda kahvaltısı düzenleyerek plaket verdi.

Emekliye arılan 11 öğretmen için düzenlenen kahvaltıya İlçe Milli Eğitim Müdürü ercan gülsuyu, milli eğitim Şube Müdürleri ve emekli öğretmenelr katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu “Biz kocaman bir aileyiz. Binalar çok moder olabilri ama binaların içindeki eğitimclerimiz çok önemlidir. Emekliye ayrılan öğretmenlerimizi yaşantılarında başarılar dilerim”dedi.

 



 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.