LASTİK İŞ

EMEKLİ UZMANLARDAN BAŞKAN ELLİBEŞ'E ZİYARET

Gölcük 21.12.2017 - 10:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

EMEKLİ UZMANLARDAN BAŞKAN ELLİBEŞ'E ZİYARET

Emekli Uzmanlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kargı ve yönetimi, dün Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e ziyarette bulundu.

YENİ DERNEK ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ VERDİ Dün Emekli Uzmanlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kargı ve yönetimi, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e ziyarette bulundu. Ziyarette yeni dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Kargı konuşmasına şöyle devam etti; “Bugün sizleri ziyaret etmek istedik. Dernek çalışmalarımız hakkında sizleri bilgilendirmekten mutluluk duyduğumu dile getirmek istiyorum. Ziyaret isteğimizi kırmadığınız için teşekkür ediyorum” dedi. KATKI VERMEYE ÇALIŞACAĞIZ Akabinde konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Öncelikle bu nezaket ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyorum. Dernek çalışmalarınızda oldukça katkı göstermeye çalışacağız, bundan dolayı bir şüphemiz yok. Tekrardan teşekkür ediyorum” dedi. HABER ENES AZMAK
Emekli Uzmanlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kargı ve yönetimi, dün Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e ziyarette bulundu.
YENİ DERNEK ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ VERDİ
Dün Emekli Uzmanlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kargı ve yönetimi, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e ziyarette bulundu. Ziyarette yeni dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Kargı konuşmasına şöyle devam etti; “Bugün sizleri ziyaret etmek istedik. Dernek çalışmalarımız hakkında sizleri bilgilendirmekten mutluluk duyduğumu dile getirmek istiyorum. Ziyaret isteğimizi kırmadığınız için teşekkür ediyorum” dedi.
KATKI VERMEYE ÇALIŞACAĞIZ
Akabinde konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Öncelikle bu nezaket ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyorum. Dernek çalışmalarınızda oldukça katkı göstermeye çalışacağız, bundan dolayı bir şüphemiz yok. Tekrardan teşekkür ediyorum” dedi.
HABER ENES AZMAK
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.