LASTİK İŞ
ismail

EMEKLİLER ATM'YE KAVUŞTU

Ekonomi 18.03.2019 - 13:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

EMEKLİLER ATM'YE KAVUŞTU

Daha önce Gölcük Şirinköy Mahallesi Muhtarlık binasının yanında bulunan Ziraat Bankası ATM si faaliyet gösteriyordu. Tapılan bir değişiklikten dolayı kaldırılan ATM 3 yıl sonda önceki gün tekrar Gölcük Şirinköy mahallesine konulan ATM faaliyete geçti.

Gelen yoğun talep üzerine Ziraat Bankası Gölcük şubesi tarafından Gölcük Şirinköy Mahallesi Muhtarlık eski binasını yanına ATM konuldu. Arada uzun bir zaman sonra Mahallede yapılan yoldan dolayı ATM yerinden kaldırıldı. Yaklaşık 3 yıl Gölcük Şirinköy Mahallesinde ATM ye yer bulunamadı. Mahalle Muhtarı Ruhşen İşeri, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve mahalle sakinlerinin girişimleri ile Gölcük Şirinköy Mahallesi 12 adada yer bulundu. Bulunan yerden hemen sonra Ziraat Bankası Gölcük Şubesi müdürlüğü tarafından ATM makinesini yerine koydurttu. Çalışmaları tamamlanan ATM faaliyete geçti. Yaklaşık bir haftadır faaliyet gösteren ATM için mahalle sakinleri yapılan bu hizmet için Başta Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş olmak üzere Ziraat Bankası Gölcük Şube müdürü ve tüm yetkililere teşekkür ettiler.   Fahri Haner    
Daha önce Gölcük Şirinköy Mahallesi Muhtarlık binasının yanında bulunan Ziraat Bankası ATM si faaliyet gösteriyordu. Tapılan bir değişiklikten dolayı kaldırılan ATM 3 yıl sonda önceki gün tekrar Gölcük Şirinköy mahallesine konulan ATM faaliyete geçti.

Gelen yoğun talep üzerine Ziraat Bankası Gölcük şubesi tarafından Gölcük Şirinköy Mahallesi Muhtarlık eski binasını yanına ATM konuldu. Arada uzun bir zaman sonra Mahallede yapılan yoldan dolayı ATM yerinden kaldırıldı. Yaklaşık 3 yıl Gölcük Şirinköy Mahallesinde ATM ye yer bulunamadı. Mahalle Muhtarı Ruhşen İşeri, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve mahalle sakinlerinin girişimleri ile Gölcük Şirinköy Mahallesi 12 adada yer bulundu. Bulunan yerden hemen sonra Ziraat Bankası Gölcük Şubesi müdürlüğü tarafından ATM makinesini yerine koydurttu. Çalışmaları tamamlanan ATM faaliyete geçti. Yaklaşık bir haftadır faaliyet gösteren ATM için mahalle sakinleri yapılan bu hizmet için Başta Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş olmak üzere Ziraat Bankası Gölcük Şube müdürü ve tüm yetkililere teşekkür ettiler.

 

Fahri Haner

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.