EMEKLİLER SOKAĞA İNDİ

Gündem 26.11.2020 - 13:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

EMEKLİLER SOKAĞA İNDİ

Disk Emekli-sen haklarının tanınması için Gölcük Anıtpark’ta basın açıklaması yaparak broşür dağıttılar.

Disk Emekli- sen Gölcük Şube Başkanı Ahmet Kasımoğlu ve yönetimi ile birlikte tüm emeklilerin haklarının tanınması amaçlı olarak Anıtpark’ta ilk olarak basın açıklaması yaptı.  Başkan Kasımoğlu; “bizler Disk Emekli- sen olarak insan onuruna yaraşır almanın, Emekli ücretleri sadece Enflasyona endeksli değil, milli gelir artışı da göz önüne alınarak belirlenmeli. Emekli n ücretlerin arasındaki farklıkların giderilmesi için acilen intibak yasası hayata geçirilmeli. Emeklilikte yaşa takılanların adı altında yaratılan sorunun bir an önce eşitlikçi bir biçimde çözüme kavuşturulmalı. Sağlık hizmetlerinde katkı payının kaldırılması ve kurumsal sağlık hizmetlerinin sağlanması, emeklilikte yaşayabileceğimiz güvenli çevre şartları oluşturulmalı. Toplumla ilişkilerimizin sürdürülebilirliğinin sağlanması, bizleri ilgilendiren her türlü politikanın hazırlama sürecine aktif olarak katılmanın ve tüm bunlar için toplu sözleşmeli sendikal haklarımızın tanınmasının mücadelesini veriyoruz” dedi. Bu açıklamanın ardından başkan Kasımoğlu ve yönetimi ile birlikte broşür dağıtımını gerçekleştirdiler.   Fahri Haner
Disk Emekli-sen haklarının tanınması için Gölcük Anıtpark’ta basın açıklaması yaparak broşür dağıttılar.

Disk Emekli- sen Gölcük Şube Başkanı Ahmet Kasımoğlu ve yönetimi ile birlikte tüm emeklilerin haklarının tanınması amaçlı olarak Anıtpark’ta ilk olarak basın açıklaması yaptı.

 Başkan Kasımoğlu; “bizler Disk Emekli- sen olarak insan onuruna yaraşır almanın, Emekli ücretleri sadece Enflasyona endeksli değil, milli gelir artışı da göz önüne alınarak belirlenmeli. Emekli n ücretlerin arasındaki farklıkların giderilmesi için acilen intibak yasası hayata geçirilmeli. Emeklilikte yaşa takılanların adı altında yaratılan sorunun bir an önce eşitlikçi bir biçimde çözüme kavuşturulmalı. Sağlık hizmetlerinde katkı payının kaldırılması ve kurumsal sağlık hizmetlerinin sağlanması, emeklilikte yaşayabileceğimiz güvenli çevre şartları oluşturulmalı. Toplumla ilişkilerimizin sürdürülebilirliğinin sağlanması, bizleri ilgilendiren her türlü politikanın hazırlama sürecine aktif olarak katılmanın ve tüm bunlar için toplu sözleşmeli sendikal haklarımızın tanınmasının mücadelesini veriyoruz” dedi. Bu açıklamanın ardından başkan Kasımoğlu ve yönetimi ile birlikte broşür dağıtımını gerçekleştirdiler.

 

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.