LASTİK İŞ
ismail

EMEKLİLERİN YÜZÜ GÜLDÜ

Ekonomi 04.03.2020 - 15:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

EMEKLİLERİN YÜZÜ GÜLDÜ

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği promosyon ücretleri belli oldu. Sosyal Güvenlik Kurumu ile Ziraat Bankası milyonlarca emekliyi ilgilendiren banka promosyonu için protokolü imzaladı. Türkiye Emekliler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Ali Osman Kılıç, emekli promosyonları ile ilgili olarak “Yapılan ilk promosyon anlaşması bizleri mutlu etti” dedi

Türkiye Emekliler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Ali Osman Kılıç, emekli promosyonları hakkında,  dernek binasında bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Kılıç, “Emeklilerimiz, promosyon konusunda uzun bir zamandan bu yana beklenti içerisindeydi. Üç yıl önce yapılan ilk promosyon anlaşmaları kapsamında tüm emekli arkadaşlarımız, maaşlarını istedikleri bankaya taşımaları durumunda belli bir miktarda ücret almaya hak kazanmıştı. Üç yılın sonunda, bu konuda yapılacak anlaşmalar da merakla beklenmekteydi” dedi. EMEKLİNİN YÜZÜ GÜLECEK Başkan Kılıç, açıklamasına devam ederek “Emekli arkadaşlarımız, promosyonların ne olacağı konusunda çıkan haberleri merakla incelemekteydi. Nihayetinde dün bizlere gelen bilgiler doğrultusunda, promosyon konusunda ilk adımların atıldığını gördük. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile bir banka arasında yapılan anlaşmaya göre maaşı bin 500 liraya kadar olan emekliler 500 TL, maaşı bin 500 – 2 bin 500 lira arasında olan emekliler 625 TL, maaşı 2 bin 500 liradan daha fazla olanlar ise 750 TL promosyon alabilecek. Atılan adımın hayırlı olmasını diliyorum” dedi. SONUÇ BİZİ MUTLU ETTİ Başkan Kılıç, “İnternetten öğrendiğimiz bu haberi, derneğimiz genel merkezini arayarak teyit ettik. Yapılan ilk promosyon anlaşması bizleri mutlu etti. Bunun devamını beklediğimizi de ifade etmek isteriz. Genel merkezimiz, belirtilen rakamların alt sınır olduğunu, isteyen her emeklinin her banka ile görüşerek pazarlık yapabileceğini de ifade etti. Emeklilerimiz için güzel bir haber aldığımızı söylemek mümkün. Atılan imzanın her emeklimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. EMEKLİLER NE KADAR ALACAK İmzalanan protokole göre, 1500 liraya kadar emekli maaşı olanlara 500 lira ödeme yapılacak. 1500-2500 lira arasında emekli maaşı alanalar 625 lira, 2500 lira ve üstünde maaş alanlar ise 750 lira tutarında promosyon ödemesi alacak. Ödemeler anlaşmaya müteakiben peşin olarak yapılacak.
Milyonlarca emeklinin merakla beklediği promosyon ücretleri belli oldu. Sosyal Güvenlik Kurumu ile Ziraat Bankası milyonlarca emekliyi ilgilendiren banka promosyonu için protokolü imzaladı. Türkiye Emekliler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Ali Osman Kılıç, emekli promosyonları ile ilgili olarak “Yapılan ilk promosyon anlaşması bizleri mutlu etti” dedi

Türkiye Emekliler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Ali Osman Kılıç, emekli promosyonları hakkında,  dernek binasında bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Kılıç, “Emeklilerimiz, promosyon konusunda uzun bir zamandan bu yana beklenti içerisindeydi. Üç yıl önce yapılan ilk promosyon anlaşmaları kapsamında tüm emekli arkadaşlarımız, maaşlarını istedikleri bankaya taşımaları durumunda belli bir miktarda ücret almaya hak kazanmıştı. Üç yılın sonunda, bu konuda yapılacak anlaşmalar da merakla beklenmekteydi” dedi.
EMEKLİNİN YÜZÜ GÜLECEK
Başkan Kılıç, açıklamasına devam ederek “Emekli arkadaşlarımız, promosyonların ne olacağı konusunda çıkan haberleri merakla incelemekteydi. Nihayetinde dün bizlere gelen bilgiler doğrultusunda, promosyon konusunda ilk adımların atıldığını gördük. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile bir banka arasında yapılan anlaşmaya göre maaşı bin 500 liraya kadar olan emekliler 500 TL, maaşı bin 500 – 2 bin 500 lira arasında olan emekliler 625 TL, maaşı 2 bin 500 liradan daha fazla olanlar ise 750 TL promosyon alabilecek. Atılan adımın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

SONUÇ BİZİ MUTLU ETTİ
Başkan Kılıç, “İnternetten öğrendiğimiz bu haberi, derneğimiz genel merkezini arayarak teyit ettik. Yapılan ilk promosyon anlaşması bizleri mutlu etti. Bunun devamını beklediğimizi de ifade etmek isteriz. Genel merkezimiz, belirtilen rakamların alt sınır olduğunu, isteyen her emeklinin her banka ile görüşerek pazarlık yapabileceğini de ifade etti. Emeklilerimiz için güzel bir haber aldığımızı söylemek mümkün. Atılan imzanın her emeklimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

EMEKLİLER NE KADAR ALACAK
İmzalanan protokole göre, 1500 liraya kadar emekli maaşı olanlara 500 lira ödeme yapılacak. 1500-2500 lira arasında emekli maaşı alanalar 625 lira, 2500 lira ve üstünde maaş alanlar ise 750 lira tutarında promosyon ödemesi alacak. Ödemeler anlaşmaya müteakiben peşin olarak yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.