LASTİK İŞ
ismail

EMİNE CEBECİ’NİN KIZININ SAĞLIK DURUMU İYİ

Sağlık 21.09.2020 - 11:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

EMİNE CEBECİ’NİN KIZININ SAĞLIK DURUMU İYİ

Engelliler Derneği Kurucu Başkanı Emine Cebeci, kızı Sevil Yapıcı'nın geçirdiği hastalık boyunca kendisine destek olanlara teşekkür etti.

Emine Cebeci’nin kızı Sevil Yapıcı'ya iki ay önce Özel Kocaeli Hastanesinde Nekrotizan Fasiilit teşhisi konuldu. Teşhis sonrası ameliyat edilen ve ozan tedavisi gören Yapıcı, daha sonra Gölcük Özel Medar Hastanesinde ameliyat oldu. Başarılı bir operasyon geçiren Yapıcı’nın sağlık durumu iyiye gidiyor.  CEBECİ TEŞEKKÜR ETTİ Hastalığı ve tedavi sürecinde kendine destek olanlara Emine Cebeci teşekkür etti. Kızımın hastalığında kötü süreçleri çok şükür Allah’ın izniyle atlatıp iyi günlere geldik. Hastalığımız sürecinde yanımızda bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Hasan Aydınlık’a , Gölcük Belediye Başkanı Sayın  Ali Yıldırım Sezer’e Gölcük Belediyesi İdarî İşler Müdürlüğü’ne, Kocaeli Dernekler Platformu  Başkanı Sevcan Tamer ve Platform üyelerine, Gölcük Özel Medar Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Şahin Talus’a, Kızımın tedavisi mücadelesini esirgemeyen doktorumuz Genel Cerrah Vahap Topçuoğlu’na, ameliyatını yapan Plastik Cerrah Abdullah Yıldırım’a her iki hastanenin hemşire ve personeline, Gölcük Esnaf Odası  Başkanı Necmi Kocaman’a Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral’a, Gölcük Kent Konseyi kadın meclisi başkanı Nurten Turnalı ve Kent Konseyi Kadın Meclisine,  Büyükoğlu Metal'in sahibi Fahrettin Büyükoğlu’na Yeni Gölcük Gazetesi Ersin Akboyun ve Emine Akboyun’a Mercan Giyim’e Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim’e, Değirmendere Merkez Mahallesi Muhtarı Doğan Güneş’e adını yazamadığımı güzel dostlarım Berrin Kurnaz, Melek Arıkan, Beyhan Softaoğlu, Hülya Yoro, Cemile Soykan’a ve  gerek telefonla gerek sosyal medyadan yanımızda olan herkese teşekkür ederiz. Sağlıktan gerisi boş Allah önce sağlık versin.  
Engelliler Derneği Kurucu Başkanı Emine Cebeci, kızı Sevil Yapıcı'nın geçirdiği hastalık boyunca kendisine destek olanlara teşekkür etti.

Emine Cebeci’nin kızı Sevil Yapıcı'ya iki ay önce Özel Kocaeli Hastanesinde Nekrotizan Fasiilit teşhisi konuldu. Teşhis sonrası ameliyat edilen ve ozan tedavisi gören Yapıcı, daha sonra Gölcük Özel Medar Hastanesinde ameliyat oldu. Başarılı bir operasyon geçiren Yapıcı’nın sağlık durumu iyiye gidiyor. 

CEBECİ TEŞEKKÜR ETTİ

Hastalığı ve tedavi sürecinde kendine destek olanlara Emine Cebeci teşekkür etti.

Kızımın hastalığında kötü süreçleri çok şükür Allah’ın izniyle atlatıp iyi günlere geldik. Hastalığımız sürecinde yanımızda bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Hasan Aydınlık’a , Gölcük Belediye Başkanı Sayın  Ali Yıldırım Sezer’e Gölcük Belediyesi İdarî İşler Müdürlüğü’ne, Kocaeli Dernekler Platformu  Başkanı Sevcan Tamer ve Platform üyelerine, Gölcük Özel Medar Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Şahin Talus’a, Kızımın tedavisi mücadelesini esirgemeyen doktorumuz Genel Cerrah Vahap Topçuoğlu’na, ameliyatını yapan Plastik Cerrah Abdullah Yıldırım’a her iki hastanenin hemşire ve personeline, Gölcük Esnaf Odası  Başkanı Necmi Kocaman’a Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral’a, Gölcük Kent Konseyi kadın meclisi başkanı Nurten Turnalı ve Kent Konseyi Kadın Meclisine,  Büyükoğlu Metal'in sahibi Fahrettin Büyükoğlu’na Yeni Gölcük Gazetesi Ersin Akboyun ve Emine Akboyun’a Mercan Giyim’e Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim’e, Değirmendere Merkez Mahallesi Muhtarı Doğan Güneş’e adını yazamadığımı güzel dostlarım Berrin Kurnaz, Melek Arıkan, Beyhan Softaoğlu, Hülya Yoro, Cemile Soykan’a ve  gerek telefonla gerek sosyal medyadan yanımızda olan herkese teşekkür ederiz. Sağlıktan gerisi boş Allah önce sağlık versin.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.