LASTİK İŞ

EMLAKÇILAR GÜÇLENİYOR

Gündem 24.05.2017 - 16:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

EMLAKÇILAR GÜÇLENİYOR

İlçemizde geçtiğimiz günlerde kurulan ve Gölcük genelindeki Emlakçıları bir araya getiren Gölcük Emlakçılar Derneği Başkanı Necmi Kandemir’e Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Pekin’den tebrik ve destek ziyareti gerçekleştirildi.

Gölcük Emlakçılar Dernek Başkanı Necmi Kandemir ilçemizde önemli bir oluşuma imza atarak, ilçemizdeki Emlakçıları bir araya getirdi. Geçtiğimiz günlerde Gölcük Emlakçılar Derneğini kuran Necmi Kandemir’i Albay Burak Caddesi’ndeki yeni dernek binalarında Kocaeli Emlakçılar Derneği Başkanı Ahmet Pekin ziyaret etti. Ziyaret öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan (GEMDER) Gölcük Emlakçılar Derneği Başkanı Necmi Kandemir, “Bugün derneğimizde ilçemizin ve derneğimizin üyeleri değerli Emlakçı kardeş ve ağabeylerimizle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Hepinize katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum. Bizim Gölcük’teki kuruluşumuzun amacı ilçemizde bulunan emlakçıları bir araya getirmektir. Burada bu durumu sağladığımızı görmekten mutluluk duyuyorum. Sizlere de derneğimizi kurmakta verdiğiniz destekten ötürü teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.  HEDEF BİRLİK VE BERABERLİK Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Pekin ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Gölcük’te güzel bir oluşum içerisine giren Gölcük Emlakçılar Odası’nın değerli Başkanı Necmi Kandemir’e ve üyeleri tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Bizler Kocaeli Emlakçılar Odamızı kurduğumuzda Necmi bey’in de belirttiği gibi birlik ve beraberliği hedeflemiştik. Bunu başardığımızı görmek bizlere ayrı gurur yaşatıyor. Şimdi Gölcük’te de böylesine güzel bir oluşum sağlandı. Necmi Beye ve Yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
İlçemizde geçtiğimiz günlerde kurulan ve Gölcük genelindeki Emlakçıları bir araya getiren Gölcük Emlakçılar Derneği Başkanı Necmi Kandemir’e Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Pekin’den tebrik ve destek ziyareti gerçekleştirildi.

Gölcük Emlakçılar Dernek Başkanı Necmi Kandemir ilçemizde önemli bir oluşuma imza atarak, ilçemizdeki Emlakçıları bir araya getirdi. Geçtiğimiz günlerde Gölcük Emlakçılar Derneğini kuran Necmi Kandemir’i Albay Burak Caddesi’ndeki yeni dernek binalarında Kocaeli Emlakçılar Derneği Başkanı Ahmet Pekin ziyaret etti. Ziyaret öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan (GEMDER) Gölcük Emlakçılar Derneği Başkanı Necmi Kandemir, “Bugün derneğimizde ilçemizin ve derneğimizin üyeleri değerli Emlakçı kardeş ve ağabeylerimizle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Hepinize katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum. Bizim Gölcük’teki kuruluşumuzun amacı ilçemizde bulunan emlakçıları bir araya getirmektir. Burada bu durumu sağladığımızı görmekten mutluluk duyuyorum. Sizlere de derneğimizi kurmakta verdiğiniz destekten ötürü teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 
HEDEF BİRLİK VE BERABERLİK
Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Pekin ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Gölcük’te güzel bir oluşum içerisine giren Gölcük Emlakçılar Odası’nın değerli Başkanı Necmi Kandemir’e ve üyeleri tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Bizler Kocaeli Emlakçılar Odamızı kurduğumuzda Necmi bey’in de belirttiği gibi birlik ve beraberliği hedeflemiştik. Bunu başardığımızı görmek bizlere ayrı gurur yaşatıyor. Şimdi Gölcük’te de böylesine güzel bir oluşum sağlandı. Necmi Beye ve Yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.