EMNİYET BAYRAM ALARMINDA

Kocaeli 10.09.2016 - 10:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

EMNİYET BAYRAM ALARMINDA

10 günlük tatil yoğunluğunun başlamasıyla birlikte Kocaeli Emniyeti de alarma geçti. 185 emniyet personeli 10 gün boyunca trafikte sürücülere yardımcı olacak.

09-10 ve 11 Eylül 2016 tarihlerinde Kurban Bayramı tatili başlangıcı, 12-13-14 ve 15 Eylül tarihlerinde Kurban Bayramı, 16-17-18 Eylül tarihlerinde Kurban Bayramı tatilinin bitişi ve 19 Eylül'de ise Eğitim Öğretim yılının başlaması neticesinde yaşanacak trafik yoğunluğu sebebiyle Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nce gerekli tedbirler alındı.   OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ, D-100-D130 Vatandaşların güvenli trafik ortamında ulaşımlarının sağlanması, meydana gelebilecek her türlü olumsuzluklara anında müdahale edilebilmesi için Osmangazi Köprüsünde, O-4 Otoyolda, D100 ve D130, Terminalde, belirli kavşak, nokta ve AVM önlerinde tedbirler alınacak.   TERMİNELLERDE DENETİM Trafik kazalarının meydana gelmesinde başlıca etkenler arasında yer alan hız ihlali, hatalı sollama, yakın takip, yorgunluk, çalışma ve dinlenme süresi ihlali gibi nedenlerle kazaların meydana gelmesi ve ihlallerin önlenmesi için denetimlere ağırlık verilerek, terminallerde giriş çıkış yapan otobüslerde denetimler eksiksiz ve sürekli devam edileceği bildirildi. 185 PERSONEL GÖREV YAPACAK Arife ve Bayram dönüşünde: Devlet Karayollarında Osmangazi Köprüsünde, Otoyolda Terminalde, belirli kavşak, nokta ve AVM önlerinde 24 saat esasına göre 47 Trafik Denetim Ekibi, 17 Motosikletli Şahin ve Yaya Görevliler olmak üzere 185 personel görev yapacak. Kocaeli Emniyet'i, Kurban Bayramı tatili süresince yol kullanıcılarına,  trafik kurallarına uymalarını emniyet kemerlerini takmalarını yorgun ve uykusuz bir şekilde yola çıkmamalarını önemle hatırlattı.
10 günlük tatil yoğunluğunun başlamasıyla birlikte Kocaeli Emniyeti de alarma geçti. 185 emniyet personeli 10 gün boyunca trafikte sürücülere yardımcı olacak.

09-10 ve 11 Eylül 2016 tarihlerinde Kurban Bayramı tatili başlangıcı, 12-13-14 ve 15 Eylül tarihlerinde Kurban Bayramı, 16-17-18 Eylül tarihlerinde Kurban Bayramı tatilinin bitişi ve 19 Eylül'de ise Eğitim Öğretim yılının başlaması neticesinde yaşanacak trafik yoğunluğu sebebiyle Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nce gerekli tedbirler alındı.

 

OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ, D-100-D130

Vatandaşların güvenli trafik ortamında ulaşımlarının sağlanması, meydana gelebilecek her türlü olumsuzluklara anında müdahale edilebilmesi için Osmangazi Köprüsünde, O-4 Otoyolda, D100 ve D130, Terminalde, belirli kavşak, nokta ve AVM önlerinde tedbirler alınacak.

 

TERMİNELLERDE DENETİM

Trafik kazalarının meydana gelmesinde başlıca etkenler arasında yer alan hız ihlali, hatalı sollama, yakın takip, yorgunluk, çalışma ve dinlenme süresi ihlali gibi nedenlerle kazaların meydana gelmesi ve ihlallerin önlenmesi için denetimlere ağırlık verilerek, terminallerde giriş çıkış yapan otobüslerde denetimler eksiksiz ve sürekli devam edileceği bildirildi.


185 PERSONEL GÖREV YAPACAK

Arife ve Bayram dönüşünde: Devlet Karayollarında Osmangazi Köprüsünde, Otoyolda Terminalde, belirli kavşak, nokta ve AVM önlerinde 24 saat esasına göre 47 Trafik Denetim Ekibi, 17 Motosikletli Şahin ve Yaya Görevliler olmak üzere 185 personel görev yapacak. Kocaeli Emniyet'i, Kurban Bayramı tatili süresince yol kullanıcılarına,  trafik kurallarına uymalarını emniyet kemerlerini takmalarını yorgun ve uykusuz bir şekilde yola çıkmamalarını önemle hatırlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.