LASTİK İŞ
ismail

EMNİYET'DEN SİLAH ATANLARA OPERASYON

25.05.2020 - 16:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

EMNİYET'DEN SİLAH ATANLARA OPERASYON

İl genelinde byram sabahı havaya silah sıkan 25 kişi yakalandı.

Kocaeli Emniyet MüdürlüğÜ'ncen yapılan açıklama şöyle denildi "Emniyet Müdürlüğümüz tarafından Bayram kutlamalarını havaya silah atarak kutlayan şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında Ramazan Bayramının 1.günü (24.05.2020) 25 şahsa işlem yapılmış, kullandıkları silah ve mühimmat muhafaza altına alınmıştır. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir."
İl genelinde byram sabahı havaya silah sıkan 25 kişi yakalandı.

Kocaeli Emniyet MüdürlüğÜ'ncen yapılan açıklama şöyle denildi

"Emniyet Müdürlüğümüz tarafından Bayram kutlamalarını havaya silah atarak kutlayan şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında Ramazan Bayramının 1.günü (24.05.2020) 25 şahsa işlem yapılmış, kullandıkları silah ve mühimmat muhafaza altına alınmıştır.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.