LASTİK İŞ
ismail

EMNİYET İFTARDA BULUŞTU

29.05.2018 - 18:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

EMNİYET İFTARDA BULUŞTU

Gölcük Emniyet ve Asayiş Hizmetleri Yapma ve Yaşatma Derneği (GÖLASDER) Yöneticisi Hüseyin Barış İlçe Emniyet Müdürülüğü personeline Değirmendere Kültür Merkezinde iftar verdi İftar programına katılım oldukça yüksek oldu.

Gölcük Emniyet ve Asayiş Hizmetleri Yapma ve Yaşatma Derneği (GÖLASDER) başkan yardımcısı Hüseyin Barış Değirmendere Kültür Merkezinde iftar yemeğini düzenledi. Düzenlene İftar yemeğine Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Tersane Komutanı Tuğamiral Aydın Eken, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Abdülhamit Durgut, Gölcük Merkez Komutanı Deniz Albay Uğur Çelikten, Gölcük Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca, Gölcük Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz, Kartepe emniyet Müdürü Turan Aksoy, Derince Emniyet Müdürü Öner Bahçe kapılı, GÖLASDER Başkanı Naim Gürel ve yönetimi, CHP Gölcük ilçe başkanı İsmet İşeri,Ecz. Turan Dumlu,  GÖLASDER yöneticileri çok sayıda emniyet mensupları katıldı. HEDEF SIFIR SUÇ İftarın  ardından Kaymakamı Mustafa Altıntaş “Bu güzel geceyi organze eden dernek yöneticimize teşekkür ediyorum. İlçemizde suç oranları oldukça düşük. Buda arkadaşlarımızın başarılı çalışmalarından kaynaklanıyor. Amacımız sıfır suç ancak insanın bulunduğu yerde sıfır diye bir şey yok. İnsan varsa bazı olaylar olacak. Hatalar olacak. Bilim adamları araştırmışlar. Suçun sıfır olduğu yerlerde yine bir hata var. Ya çok katı bir yönetim var. Yada olaylar gizleniyor. Biz yinede sıfır hataya doğru çalışmalarımızı özelikle polis dostlarımız arkadaşlarımızı derneğimizin gayretleri ile yürütmek durumundayız” dedi.
Gölcük Emniyet ve Asayiş Hizmetleri Yapma ve Yaşatma Derneği (GÖLASDER) Yöneticisi Hüseyin Barış İlçe Emniyet Müdürülüğü personeline Değirmendere Kültür Merkezinde iftar verdi İftar programına katılım oldukça yüksek oldu.

Gölcük Emniyet ve Asayiş Hizmetleri Yapma ve Yaşatma Derneği (GÖLASDER) başkan yardımcısı Hüseyin Barış Değirmendere Kültür Merkezinde iftar yemeğini düzenledi. Düzenlene İftar yemeğine Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Tersane Komutanı Tuğamiral Aydın Eken, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Abdülhamit Durgut, Gölcük Merkez Komutanı Deniz Albay Uğur Çelikten, Gölcük Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca, Gölcük Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz, Kartepe emniyet Müdürü Turan Aksoy, Derince Emniyet Müdürü Öner Bahçe kapılı, GÖLASDER Başkanı Naim Gürel ve yönetimi, CHP Gölcük ilçe başkanı İsmet İşeri,Ecz. Turan Dumlu,  GÖLASDER yöneticileri çok sayıda emniyet mensupları katıldı.

HEDEF SIFIR SUÇ
İftarın  ardından Kaymakamı Mustafa Altıntaş “Bu güzel geceyi organze eden dernek yöneticimize teşekkür ediyorum. İlçemizde suç oranları oldukça düşük. Buda arkadaşlarımızın başarılı çalışmalarından kaynaklanıyor. Amacımız sıfır suç ancak insanın bulunduğu yerde sıfır diye bir şey yok. İnsan varsa bazı olaylar olacak. Hatalar olacak. Bilim adamları araştırmışlar. Suçun sıfır olduğu yerlerde yine bir hata var. Ya çok katı bir yönetim var. Yada olaylar gizleniyor. Biz yinede sıfır hataya doğru çalışmalarımızı özelikle polis dostlarımız arkadaşlarımızı derneğimizin gayretleri ile yürütmek durumundayız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.