EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET

Gündem 18.09.2020 - 15:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET

İlçemize yeni, atanan İlçe Emniyet Müdürü Zafer Güven’e Yeni Gölcük Gazetesi olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

Derince İlçe Emniyet Müdürü Zafer Güven’in ataması İlçemize geçtiğimiz günlerde yapıldı. Görevine başlayan Emniyet Müdürü Zafer Güven’e hayırlı olsun ziyaretleri de bulunduk.  Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Emine Akboyun İlçe Emniyet Müdürü Güven’e yeni görevinde başarılar dilerken, Gazetemiz ve ilçemiz hakkında bilgi verdi.   VATANDAŞIMIZIN CAN VE MAL GÜVENLİĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten İlçe Emniyet Müdürü Zafer Güven,’Bizler Devlet Memuruyuz. Nerede görev verilirse, görevimizi o yerde en iyi şekilde yerine getirmeye devam ediyoruz. Şimdi görevim Gölcük’te. Bu güzel ilçede yaşayan halkımızın can ve mal güvenliği için elimizden geleni yapacağız. Ziyaretinizden dolayı size teşekkür ediyorum’ diye konuştu. Konuşmaların ardından ziyaret karşılıklı sohbetin ardından sona erdi.  
İlçemize yeni, atanan İlçe Emniyet Müdürü Zafer Güven’e Yeni Gölcük Gazetesi olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

Derince İlçe Emniyet Müdürü Zafer Güven’in ataması İlçemize geçtiğimiz günlerde yapıldı. Görevine başlayan Emniyet Müdürü Zafer Güven’e hayırlı olsun ziyaretleri de bulunduk.  Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Emine Akboyun İlçe Emniyet Müdürü Güven’e yeni görevinde başarılar dilerken, Gazetemiz ve ilçemiz hakkında bilgi verdi.

 

VATANDAŞIMIZIN CAN VE MAL GÜVENLİĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten İlçe Emniyet Müdürü Zafer Güven,’Bizler Devlet Memuruyuz. Nerede görev verilirse, görevimizi o yerde en iyi şekilde yerine getirmeye devam ediyoruz. Şimdi görevim Gölcük’te. Bu güzel ilçede yaşayan halkımızın can ve mal güvenliği için elimizden geleni yapacağız. Ziyaretinizden dolayı size teşekkür ediyorum’ diye konuştu.

Konuşmaların ardından ziyaret karşılıklı sohbetin ardından sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.