EMNİYET VE JANDARMA İFTARDA BULUŞTU

Gölcük 01.06.2019 - 18:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

EMNİYET VE JANDARMA İFTARDA BULUŞTU

Gölcük İlçe Emniyeti ve İlçe Jandarma komutanlığı tarafından Aşiyanda düzenlenen iftar yemeğinde protokol bir araya geldi.

Gölcük İlçe Emniyet ile ilçe Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeği Aşiyan tesislerinde büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Ramazan ayı kapsamında düzenlenen İftar yemeğine Gölcük eski Kaymakamı ve Kocaeli Vali Yardımcılığından emekli Mustafa Pekdemir Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Ökkeş Alpaslan Karcı, savcılar, İl Emniyet Müdür Yardımcıları İlçe Emniyet Müdürleri, Donanma Komutanlığında bağlı komutanlar,  Gölcük Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca, Gölcük Emniyet Müdürü Selçük Özdemir, AKP ilçe Başkanı Çetin Seymen, , Gölcük eski emniyet Müdürü İsa Bişiren, GÖLASDER başkanı Naim Gürel ve yönetimi ve çok sayıda emniyet ve Jandarma mensupları katılım sağladı. Aşiyan tesislerinde büyük bir katılım sağlanırken Ezanın okunması ile davetliler orucunu açtı. İftar sonrasında Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak kısa konuşmasında “Bu güzel ayda bizleri burada birlikte olmamıza vesile olan herkese teşekkür ediyorum, bir dahaki ramazan ayında tekrar kavuşmayı diliyorum” dedi.
Gölcük İlçe Emniyeti ve İlçe Jandarma komutanlığı tarafından Aşiyanda düzenlenen iftar yemeğinde protokol bir araya geldi.

Gölcük İlçe Emniyet ile ilçe Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeği Aşiyan tesislerinde büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Ramazan ayı kapsamında düzenlenen İftar yemeğine Gölcük eski Kaymakamı ve Kocaeli Vali Yardımcılığından emekli Mustafa Pekdemir Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Ökkeş Alpaslan Karcı, savcılar, İl Emniyet Müdür Yardımcıları İlçe Emniyet Müdürleri, Donanma Komutanlığında bağlı komutanlar,  Gölcük Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca, Gölcük Emniyet Müdürü Selçük Özdemir, AKP ilçe Başkanı Çetin Seymen, , Gölcük eski emniyet Müdürü İsa Bişiren, GÖLASDER başkanı Naim Gürel ve yönetimi ve çok sayıda emniyet ve Jandarma mensupları katılım sağladı.

Aşiyan tesislerinde büyük bir katılım sağlanırken Ezanın okunması ile davetliler orucunu açtı. İftar sonrasında Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak kısa konuşmasında “Bu güzel ayda bizleri burada birlikte olmamıza vesile olan herkese teşekkür ediyorum, bir dahaki ramazan ayında tekrar kavuşmayı diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.