LASTİK İŞ

EMNİYET DURUM DEĞERLENDİRMESİ YAPTI

Gölcük 01.12.2013 - 21:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

EMNİYET DURUM DEĞERLENDİRMESİ YAPTI

İlçe Emniyet Müdürü Kamil Çelik Sanat Galerisinde yaptığı toplantıda halka daha iyi bir hizmet verebilmek adına teşkilatla fikir alışverişinde bulundu.

Emniyet teşkilatı halka en iyi hizmeti verebilmek için sık sık düzenlediği toplantılara bir yenisini daha ekledi. Gölcük Belediyesi Sanat Galerisin’de gerçekleştirilen toplantıda Gölcük Emniyet Müdürü Kamil Çelik’in yanı sıra Gölcük Emniyet Müdürü Yardımcıları Ercan Özkan ve Cenk Bozdağ yerlerini aldılar. HALKIN GÜVENLİĞİ İÇİN GPRS SISTEMINI ANLATTI Toplantının açılış konuşmasını yapan Gölcük Emniyet Müdürü Kamil Çelik emniyet konusunda aksayan noktaların, işlenen suçların nasıl azaltılabileceğinin ve işlenen suç oranlarının ne kadar olduğu konusunda verilere bakarak inceleme yapacaklarını açıkladı. Ayrıca emniyet teşkilatında çalışan polis memurlarının performans değerlerdimesinide bu toplantıda inceleneceğini dile getirdi. Yeni getirilen GPRS sistemiyle emniyet memurlarının kaç soruşturma yaptığını ve işlenen suçların ne kadarının başarılı bir şekilde yakalandığının istatistiki bilgilerinin verileceğini ifade etti. GÖLCÜK EMNİYETİNİN DURUM DEĞERLENDİRMESİ YAPTI Polis otolarının trafikte kaç kilometre yol aldığının bilgilerini de paylaşacaklarını bildiren Kamil Çelik “Performans açısından Gölcük Emniyeti’nin ne durumda olduğunu bu toplantı sonunda göreceğiz” dedi. Gölcük Emniyet Müdürü Çelik konuşmasının devamında halkımıza en iyi şekilde hizmet verebilmek adına bu toplantılara önem veriyor ve suç oranlarını en aza indirgemenin yollarını alıyoruz diyerek toplantının devamını basına kapalı yaptı.
İlçe Emniyet Müdürü Kamil Çelik Sanat Galerisinde yaptığı toplantıda halka daha iyi bir hizmet verebilmek adına teşkilatla fikir alışverişinde bulundu.

Emniyet teşkilatı halka en iyi hizmeti verebilmek için sık sık düzenlediği toplantılara bir yenisini daha ekledi. Gölcük Belediyesi Sanat Galerisin’de gerçekleştirilen toplantıda Gölcük Emniyet Müdürü Kamil Çelik’in yanı sıra Gölcük Emniyet Müdürü Yardımcıları Ercan Özkan ve Cenk Bozdağ yerlerini aldılar. HALKIN GÜVENLİĞİ İÇİN GPRS SISTEMINI ANLATTI

Toplantının açılış konuşmasını yapan Gölcük Emniyet Müdürü Kamil Çelik emniyet konusunda aksayan noktaların, işlenen suçların nasıl azaltılabileceğinin ve işlenen suç oranlarının ne kadar olduğu konusunda verilere bakarak inceleme yapacaklarını açıkladı. Ayrıca emniyet teşkilatında çalışan polis memurlarının performans değerlerdimesinide bu toplantıda inceleneceğini dile getirdi. Yeni getirilen GPRS sistemiyle emniyet memurlarının kaç soruşturma yaptığını ve işlenen suçların ne kadarının başarılı bir şekilde yakalandığının istatistiki bilgilerinin verileceğini ifade etti.

GÖLCÜK EMNİYETİNİN DURUM DEĞERLENDİRMESİ YAPTI Polis otolarının trafikte kaç kilometre yol aldığının bilgilerini de paylaşacaklarını bildiren Kamil Çelik “Performans açısından Gölcük Emniyeti’nin ne durumda olduğunu bu toplantı sonunda göreceğiz” dedi. Gölcük Emniyet Müdürü Çelik konuşmasının devamında halkımıza en iyi şekilde hizmet verebilmek adına bu toplantılara önem veriyor ve suç oranlarını en aza indirgemenin yollarını alıyoruz diyerek toplantının devamını basına kapalı yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.