EMRULLAH ÇAMUR DA EVLİLER KERVANINA KATILDI

29.08.2017 - 09:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

EMRULLAH ÇAMUR DA EVLİLER KERVANINA KATILDI

Malumunuz içinde bulunduğumuz yaz ayları, düğün dernek ayları demek. Kimi aileler çocuklarının sünnet ettirmenin tatlı telaşında, kimi bekarlar da evlenmenin tatlı telaşındalar.  İşte bu isimlerden birisi, Gölcükspor yönetim kurulu üyesi Teknik As başkan ve aynı zamanda İzmit-Gölcük Yolu üzerinde bulunan Zenit Dizyn firmasının sahihi Emrullah Çamur, geçtiğimiz hafta sonu, Kavaklı Sahilinde bulunan Keyf-i Ala Restaurant'ta düzenlenen rüya gibi bir düğün töreni ile sevdiceği Esma hanımla hayatını birleştirdi.  Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin ve yönetim Kurulu üyeleri, genç yönetim kurulu üyesi Emrullah Çamur'u, hayatının en mutlu gününde yalnız bırakmadı.  Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, Esma ve Emrullah Çamur çiftini tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.  Bir yastık ta kocayın Emi...

Malumunuz içinde bulunduğumuz yaz ayları, düğün dernek ayları demek. Kimi aileler çocuklarının sünnet ettirmenin tatlı telaşında, kimi bekarlar da evlenmenin tatlı telaşındalar. 
İşte bu isimlerden birisi, Gölcükspor yönetim kurulu üyesi Teknik As başkan ve aynı zamanda İzmit-Gölcük Yolu üzerinde bulunan Zenit Dizyn firmasının sahihi Emrullah Çamur, geçtiğimiz hafta sonu, Kavaklı Sahilinde bulunan Keyf-i Ala Restaurant'ta düzenlenen rüya gibi bir düğün töreni ile sevdiceği Esma hanımla hayatını birleştirdi. 
Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin ve yönetim Kurulu üyeleri, genç yönetim kurulu üyesi Emrullah Çamur'u, hayatının en mutlu gününde yalnız bırakmadı. 
Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, Esma ve Emrullah Çamur çiftini tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 
Bir yastık ta kocayın Emi...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.