LASTİK İŞ

EMUZDER’DEN TEMAD’A ZİYARET

Gölcük 09.04.2018 - 17:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

EMUZDER’DEN TEMAD’A ZİYARET

İlçemizin en yeni derneklerinden birisi olan, Emekli Uzmanlar Derneği (EMUZDER) Gölcük Şubesi, ilçe genelinde iade-i ziyaretler kapsamında, TEMAD’ı ziyaret etti.

KARGI’DAN, TÜLÜ’YE PLAKET   EMUZDER Gölcük Şube Başkanı Selim Kargı ve yönetimi, yeni kurulan bir sivil toplum kuruluşu olmasına rağmen, ilçe genelinde itibar görmeye devam ediyor. Kısa zamanda büyük bir ivme kazanan EMUZDER, Gölcük Şubesi, ilçe genelinde iade-i ziyaretler kapsamında, son olarak, TEMAD’ın kapısını çaldı. Başkan Kargı ve yönetimini, dernek lokalinde karşılayan, Gölcük Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi, kusursuz bir ev sahipliği yaptı. EMUZDER Başkanı Kargı, kabullerinden dolayı Başkan Tülü ve yönetimine teşekkür ederek, “Hepimiz aynı hizmet aşkıyla çalışan insanlarız. Hepimizin ömrü Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde geçti. O yüzden birbirimizi en iyi anlayan insanlar bizleriz.” Bu nedenle bizlere, yeni kurulmuş bir dernek olarak, göstermiş olduğunuz destek ve ilgiye teşekkür ediyoruz” dedi.   TEMAD Başkanı Tülü de, EMUZDER Başkanı Kargı ve yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerine başarılar dilediler. Konuşmaların sonunda, Başkan Kargı, günün anısına Başkan Tülü’ye bir teşekkür plaketi takdim etti.
İlçemizin en yeni derneklerinden birisi olan, Emekli Uzmanlar Derneği (EMUZDER) Gölcük Şubesi, ilçe genelinde iade-i ziyaretler kapsamında, TEMAD’ı ziyaret etti.
KARGI’DAN, TÜLÜ’YE PLAKET
 
EMUZDER Gölcük Şube Başkanı Selim Kargı ve yönetimi, yeni kurulan bir sivil toplum kuruluşu olmasına rağmen, ilçe genelinde itibar görmeye devam ediyor. Kısa zamanda büyük bir ivme kazanan EMUZDER, Gölcük Şubesi, ilçe genelinde iade-i ziyaretler kapsamında, son olarak, TEMAD’ın kapısını çaldı. Başkan Kargı ve yönetimini, dernek lokalinde karşılayan, Gölcük Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi, kusursuz bir ev sahipliği yaptı. EMUZDER Başkanı Kargı, kabullerinden dolayı Başkan Tülü ve yönetimine teşekkür ederek, “Hepimiz aynı hizmet aşkıyla çalışan insanlarız. Hepimizin ömrü Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde geçti. O yüzden birbirimizi en iyi anlayan insanlar bizleriz.” Bu nedenle bizlere, yeni kurulmuş bir dernek olarak, göstermiş olduğunuz destek ve ilgiye teşekkür ediyoruz” dedi.
 
TEMAD Başkanı Tülü de, EMUZDER Başkanı Kargı ve yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerine başarılar dilediler. Konuşmaların sonunda, Başkan Kargı, günün anısına Başkan Tülü’ye bir teşekkür plaketi takdim etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.