LASTİK İŞ
ismail

EN ANLAMLI BAĞIŞ

27.11.2019 - 17:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

EN ANLAMLI BAĞIŞ

Cumhuriyet ilkokulu anasınıfı öğrenci velileri Öğretmenler günü için kendi aralarında topladıkları paraları Kızılay Şubemize öğretmenleri Didem Şen adına bağış yaptılar.

Cumhuriyet ilkokulu anasınıfı öğrenci velileri 24 Kasım Öğretmenler günü için  kendi aralarında topladıkları paraları Kızılay Şubemize öğretmenleri Didem Şen adına bağış yaptılar. Kızılay Şubesi öğretmen Didem Şen’e Tesekkür belgesi verdi. Öğretmen Şen “Öğrencilerim ve velilerin bana öğretmenler gününde hediye almaları yerine toplanan parayı Kızılay’a bağışlamayı uygun gördük. İhtiyaç sahibi birine yardım yapılacağı için mutluyum” dedi. Kızılay Gölcük Şube Başkanı Orhan Barış “Öğretmenimiz ve velilerimizin böyle bir bağış yapması hem de Öğretmenler günü hediyesini bizleri çok memnun etti”şeklinde konuştu.
Cumhuriyet ilkokulu anasınıfı öğrenci velileri Öğretmenler günü için kendi aralarında topladıkları paraları Kızılay Şubemize öğretmenleri Didem Şen adına bağış yaptılar.

Cumhuriyet ilkokulu anasınıfı öğrenci velileri 24 Kasım Öğretmenler günü için  kendi aralarında topladıkları paraları Kızılay Şubemize öğretmenleri Didem Şen adına bağış yaptılar. Kızılay Şubesi öğretmen Didem Şen’e Tesekkür belgesi verdi. Öğretmen Şen “Öğrencilerim ve velilerin bana öğretmenler gününde hediye almaları yerine toplanan parayı Kızılay’a bağışlamayı uygun gördük. İhtiyaç sahibi birine yardım yapılacağı için mutluyum” dedi.
Kızılay Gölcük Şube Başkanı Orhan Barış “Öğretmenimiz ve velilerimizin böyle bir bağış yapması hem de Öğretmenler günü hediyesini bizleri çok memnun etti”şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.