LASTİK İŞ
ismail

EN ANLAMLI KERMES

18.12.2018 - 17:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

EN ANLAMLI KERMES

Gölcük Huzurevi Destekleme ve Yaşatma Derneği, Huzurevi sakinleri yararına bu yıl 8’incisini gerçekleştirdiği kermesin açılış töreni Değirmendere Sanat Evi’nde gerçekleşti. Yoğun bir katılım ile açılan kermes 22 Aralık Cumartesi gününe kadar açık kalacak.

Değirmendere Sanat Evi’nde gerçekleşen kermes açılışına Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel ve Yönetimi, MHP Kadın Kolları Başkanı Gülay Ozantürk, Gölcük Huzurevi Destekleme ve Yaşatma Derneği Başkanı Saime Türkmen ve dernek üyeleri, Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şube başkanı Bilge Saral, Değirmendere Yalı mahallesi Muhtarı Nuran Zaim, Değirmendere Merkez Mahallesi Muhtarı Doğan Güneş, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gölcük Şube Başkanı Nuriye Demirel, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Gölcük Şube Başkanı Güler Karataş, ADD Gölcük Şube Başkanı Hilal Acar Ardıçer ve çok sayıda davetli katılım sağladı. Başkan Türkmen kermese katılan herkese teşekkür etti Gölcük Huzurevi Destekleme ve Yaşatma Derneği Başkanı Saime Türkmen ve dernek yönetimi tarafından hazırlanan kermese gösterilen ilgi yöneticileri memnun ederken, kermesten elde edilecek tüm gelirin huzurevi sakinlerinin yararına kullanılacağını ifade etti. Türkmen ayrıca kermeslerine katkıda bulunan herkese ve desteklerinden ötürü Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e teşekkür etti. Başkan Ellibeş hayırlı olsun temennilerinde bulundu Açılış kurdelesini kesmeden önce kısa bir konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Gölcük Huzurevi Destekleme ve Yaşatma Derneği gerçekten gönüllülük esasına dayalı olarak büyük bir özveri içerisinde, fedakarlık örneği göstererek uzun yıllardır hizmet veriyorlar. Huzurevi’nde ki sakinlerimizin mutluluğu ve huzuru için kendi özel yaşantılarından taviz veriyorlar. İnşallah bundan sonraki dönemlerde de bu fedakarlıklarını sürdürmelerini diliyorum. Kermesinizin hayırlı olmasını diliyorum” dedikten sonra açılış kurdelesini kesti. Başkan Ellibeş’den kermese destek Huzur Evi sakinleri yararına düzenlenen kermes büyük ilgi görürken Başkan Ellibeş , Huzur Evi sakinleri yararına kermesten ürünler alarak destekte bulundular. Değirmendere Sanat Evi’nde açılan kermes 22 Aralık Cumartesi gününe kadar açık duracak.
Gölcük Huzurevi Destekleme ve Yaşatma Derneği, Huzurevi sakinleri yararına bu yıl 8’incisini gerçekleştirdiği kermesin açılış töreni Değirmendere Sanat Evi’nde gerçekleşti. Yoğun bir katılım ile açılan kermes 22 Aralık Cumartesi gününe kadar açık kalacak.

Değirmendere Sanat Evi’nde gerçekleşen kermes açılışına Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel ve Yönetimi, MHP Kadın Kolları Başkanı Gülay Ozantürk, Gölcük Huzurevi Destekleme ve Yaşatma Derneği Başkanı Saime Türkmen ve dernek üyeleri, Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şube başkanı Bilge Saral, Değirmendere Yalı mahallesi Muhtarı Nuran Zaim, Değirmendere Merkez Mahallesi Muhtarı Doğan Güneş, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gölcük Şube Başkanı Nuriye Demirel, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Gölcük Şube Başkanı Güler Karataş, ADD Gölcük Şube Başkanı Hilal Acar Ardıçer ve çok sayıda davetli katılım sağladı.

Başkan Türkmen kermese katılan herkese teşekkür etti
Gölcük Huzurevi Destekleme ve Yaşatma Derneği Başkanı Saime Türkmen ve dernek yönetimi tarafından hazırlanan kermese gösterilen ilgi yöneticileri memnun ederken, kermesten elde edilecek tüm gelirin huzurevi sakinlerinin yararına kullanılacağını ifade etti. Türkmen ayrıca kermeslerine katkıda bulunan herkese ve desteklerinden ötürü Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e teşekkür etti.
Başkan Ellibeş hayırlı olsun temennilerinde bulundu
Açılış kurdelesini kesmeden önce kısa bir konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Gölcük Huzurevi Destekleme ve Yaşatma Derneği gerçekten gönüllülük esasına dayalı olarak büyük bir özveri içerisinde, fedakarlık örneği göstererek uzun yıllardır hizmet veriyorlar. Huzurevi’nde ki sakinlerimizin mutluluğu ve huzuru için kendi özel yaşantılarından taviz veriyorlar. İnşallah bundan sonraki dönemlerde de bu fedakarlıklarını sürdürmelerini diliyorum. Kermesinizin hayırlı olmasını diliyorum” dedikten sonra açılış kurdelesini kesti.
Başkan Ellibeş’den kermese destek
Huzur Evi sakinleri yararına düzenlenen kermes büyük ilgi görürken Başkan Ellibeş , Huzur Evi sakinleri yararına kermesten ürünler alarak destekte bulundular. Değirmendere Sanat Evi’nde açılan kermes 22 Aralık Cumartesi gününe kadar açık duracak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.