LASTİK İŞ
ismail

EN BÜYÜK HASTANE GÖLCÜK'E YAPILACAK !

Sağlık 26.01.2016 - 12:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

EN BÜYÜK HASTANE GÖLCÜK'E YAPILACAK !

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi, Koacaeli- Yalova arasında en büyük hastaneye dönüştürüleceği açıklandı. Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney ' Yeni hastane 320 yataklı ve geniş bir acil servis ünitesine sahip olacak' dedi.

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesini ziyaret ederek ilçeye yapılacak sağlık yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi. Ergüney, yaptığı açıklamada, bölgede bulunan hastaneleri belirli periyotlarda denetlediklerini belirterek, denetimlerde hastanelerin hizmetlerinin yeterlilik kontrolünü gözden geçirdiklerini ifade etti. 'Halka en iyi hizmeti ulaştıracağız' Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinin hizmet ve kapasite olarak her gün daha iyiye gittiğine işaret eden Ergüney, verilen hizmetin kalitesinin daha da artması için çalışmalarının sürdüğünü bildirdi. "Halkımıza en iyi hizmeti vermek için boş durmayız" diyen Ergüney, "Ekip olarak en iyi hizmeti vermek için imkanlarımızı zorluyoruz. Bu kapsamda Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinin yeniden yapılması için 18 Ocakta ihale yapıldı" diye konuştu. İhale sürecini beklediklerine dikkati Çeken Ergüney, şu bilgileri verdi: "Bu süreçte her hangi bir itiraz çıkmaması halinde yaz aylarında hastane inşasına başlanacaktır. Hastanemiz 700 gün içinde 320 yataklı olarak hizmet verecektir. Hizmete giren bu hastanemiz yaklaşık 50 yıl yeterliliğini sağlayacaktır. Hastanemiz geniş bir acil servis ünitesine sahip ancak yeni yapılacak acil servis ünitesi mevcudun iki katı olacak. Buradaki amaç ilçemiz halkına en iyi hizmeti vermektir. Bu hastane yapıldığında Kocaeli ve Yalova arasındaki en büyük Devlet Hastanesi olacaktır." İlçedeki diğer yatırımlar İlçedeki diğer sağlık yatırımları hakkında da bilgi veren Ergüney, mevcut semt polikliniğinin, Sağlık Bakanlığınca alınacak karar doğrultusunda tadilatının gerçekleştirileceğini ya da yeniden inşa edileceğini dile getirdi. Ergüney, ayrıca Halıdere Fizik Tedavi Merkezi ve Toplum Ruh Sağlık Merkezi yerini teslim Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi, Koacaeli- Yalova arasında en büyük hastaneye dönüştürüleceği açıklandı. Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney ' Yeni hastane 320 yataklı ve geniş bir acil servis ünitesine sahip  olacak' dedi.
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi, Koacaeli- Yalova arasında en büyük hastaneye dönüştürüleceği açıklandı. Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney ' Yeni hastane 320 yataklı ve geniş bir acil servis ünitesine sahip olacak' dedi.

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesini ziyaret ederek ilçeye yapılacak sağlık yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi.

Ergüney, yaptığı açıklamada, bölgede bulunan hastaneleri belirli periyotlarda denetlediklerini belirterek, denetimlerde hastanelerin hizmetlerinin yeterlilik kontrolünü gözden geçirdiklerini ifade etti.

'Halka en iyi hizmeti ulaştıracağız'

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinin hizmet ve kapasite olarak her gün daha iyiye gittiğine işaret eden Ergüney, verilen hizmetin kalitesinin daha da artması için çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

"Halkımıza en iyi hizmeti vermek için boş durmayız" diyen Ergüney, "Ekip olarak en iyi hizmeti vermek için imkanlarımızı zorluyoruz. Bu kapsamda Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinin yeniden yapılması için 18 Ocakta ihale yapıldı" diye konuştu.

İhale sürecini beklediklerine dikkati Çeken Ergüney, şu bilgileri verdi: "Bu süreçte her hangi bir itiraz çıkmaması halinde yaz aylarında hastane inşasına başlanacaktır. Hastanemiz 700 gün içinde 320 yataklı olarak hizmet verecektir. Hizmete giren bu hastanemiz yaklaşık 50 yıl yeterliliğini sağlayacaktır. Hastanemiz geniş bir acil servis ünitesine sahip ancak yeni yapılacak acil servis ünitesi mevcudun iki katı olacak. Buradaki amaç ilçemiz halkına en iyi hizmeti vermektir. Bu hastane yapıldığında Kocaeli ve Yalova arasındaki en büyük Devlet Hastanesi olacaktır."

İlçedeki diğer yatırımlar

İlçedeki diğer sağlık yatırımları hakkında da bilgi veren Ergüney, mevcut semt polikliniğinin, Sağlık Bakanlığınca alınacak karar doğrultusunda tadilatının gerçekleştirileceğini ya da yeniden inşa edileceğini dile getirdi. Ergüney, ayrıca Halıdere Fizik Tedavi Merkezi ve Toplum Ruh Sağlık Merkezi yerini teslim Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi, Koacaeli- Yalova arasında en büyük hastaneye dönüştürüleceği açıklandı. Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney ' Yeni hastane 320 yataklı ve geniş bir acil servis ünitesine sahip  olacak' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.