LASTİK İŞ

EN GÜZEL ELMALAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

20.09.2015 - 16:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

EN GÜZEL ELMALAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Gölcük Belediyesi tarafından bu yıl 23.si düzenlenen ve 3 gün süren Gölcük Belediyesi Yeşil İhsaniye Elma Festivalinin son gününde elma üreticileri arasından seçilen başarılı üreticilere ödülleri düzenlenen Ödül töreni ile Protokol tarafından takdim edildi.

İhsaniye İlkokulu Bahçesinde gerçekleştirilen Ödül törenine, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İhsaniye Kalkınma Koop.Başkanı Yusuf Ziya Zorlu, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Tarım Müdürü Şaban Elma,Muhtar Ahmet Özder, Dernek ve Odaların Başkan ve temsilcileri,Elma Üreticileri,Davetliler,Misafirler ve çok sayıda Vatandaşlar katıldılar.   Törenin açılış konuşmasını yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,bu yıl 23.si yapılan Yeşil İhsaniye Elma Festivalinin beklenilenin üzerinde bir katılım sağlamış olmasından duyduğu sevinci belirterek katılan tüm üreticilerini kutlayıp başarılar temennisinde bulunurken,festivalde değerlendirme yapan jüri üyelerine de teşekkür etti.   Akabinde Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı  konuşma yaparak,bu yıl 23.si tertip edilen ve bir Gelenek haline gelen bu festivalin Kocaeli'nin tanıtımı açısından önemli olduğunu belirterek festivale yarışması olarak katılan üreticileri kutladığını belirttiler.   Konuşmaların ardından Ödül törenine geçildi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, , İhsaniye Kalkınma Koop. Başkanı Yusuf Ziya Zorlu, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Tarım Müdürü Şaban Elma tarafından takdim edildi.   Gölcük Tarım İlçe Müdürlüğünde görevli Jüri Başkanı Serdar Memiş, Jüri Üyeleri Nebahat Hocaoğlu, Önder Bekil, Ulvi Aydın’ın değerlendirme yaptığı elma yetiştiriciliği yarışması Starking Delicious,Golden Delicious,Star Krimson ve Granny Smith, Margaritta Marilla (Gölcük Armudu) dallarında yapıldı.   Jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda, Starking Delicious dalında 1.Arif İnceoğlu ,2. Zafer Gövez,3. İhsan Atabaş 4. Kamil Çolak 5.Fatih Bayraktar oldu. Golden Delicious dalında 1. Ahmet Çolak, 2. Hakkı Özdemir,3.Yusuf Çolak, 4. Hüseyin Gövez, 5.Yakup Macar oldu. Star Krimson dalında 1.İsmail Şerit,2.Yusuf Çolak,3.Hakkı Şerit 4.Arif İnceoğlu 5.Hakkı Özdemir oldu. Granny Smith dalında ise 1.Yusuf Çolak, 2.Fatih Bayraktar, 3.Kamil Çolak, 4.Arif İnceoğlu 5. Metin Denizli oldu. Margeritta Marilla (Gölcük Armudu) dalında 1.Hüseyin Öner, 2.Fahri Batu, 3.Zafer Gövez, 4. Sedat Fidan, 5.Dursun Hür oldular.   Protokol ve ödül alanlar elmaların önünde çekildikleri resimle ödül sona erdi.
Gölcük Belediyesi tarafından bu yıl 23.si düzenlenen ve 3 gün süren Gölcük Belediyesi Yeşil İhsaniye Elma Festivalinin son gününde elma üreticileri arasından seçilen başarılı üreticilere ödülleri düzenlenen Ödül töreni ile Protokol tarafından takdim edildi.

İhsaniye İlkokulu Bahçesinde gerçekleştirilen Ödül törenine, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İhsaniye Kalkınma Koop.Başkanı Yusuf Ziya Zorlu, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Tarım Müdürü Şaban Elma,Muhtar Ahmet Özder, Dernek ve Odaların Başkan ve temsilcileri,Elma Üreticileri,Davetliler,Misafirler ve çok sayıda Vatandaşlar katıldılar.

 

Törenin açılış konuşmasını yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,bu yıl 23.si yapılan Yeşil İhsaniye Elma Festivalinin beklenilenin üzerinde bir katılım sağlamış olmasından duyduğu sevinci belirterek katılan tüm üreticilerini kutlayıp başarılar temennisinde bulunurken,festivalde değerlendirme yapan jüri üyelerine de teşekkür etti.

 

Akabinde Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı  konuşma yaparak,bu yıl 23.si tertip edilen ve bir Gelenek haline gelen bu festivalin Kocaeli'nin tanıtımı açısından önemli olduğunu belirterek festivale yarışması olarak katılan üreticileri kutladığını belirttiler.

 

Konuşmaların ardından Ödül törenine geçildi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, , İhsaniye Kalkınma Koop. Başkanı Yusuf Ziya Zorlu, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Tarım Müdürü Şaban Elma tarafından takdim edildi.

 

Gölcük Tarım İlçe Müdürlüğünde görevli Jüri Başkanı Serdar Memiş, Jüri Üyeleri Nebahat Hocaoğlu, Önder Bekil, Ulvi Aydın’ın değerlendirme yaptığı elma yetiştiriciliği yarışması Starking Delicious,Golden Delicious,Star Krimson ve Granny Smith, Margaritta Marilla (Gölcük Armudu) dallarında yapıldı.

 

Jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda, Starking Delicious dalında 1.Arif İnceoğlu ,2. Zafer Gövez,3. İhsan Atabaş 4. Kamil Çolak 5.Fatih Bayraktar oldu.

Golden Delicious dalında 1. Ahmet Çolak, 2. Hakkı Özdemir,3.Yusuf Çolak, 4. Hüseyin Gövez, 5.Yakup Macar oldu.

Star Krimson dalında 1.İsmail Şerit,2.Yusuf Çolak,3.Hakkı Şerit 4.Arif İnceoğlu 5.Hakkı Özdemir oldu.

Granny Smith dalında ise 1.Yusuf Çolak, 2.Fatih Bayraktar, 3.Kamil Çolak, 4.Arif İnceoğlu 5. Metin Denizli oldu.

Margeritta Marilla (Gölcük Armudu) dalında 1.Hüseyin Öner, 2.Fahri Batu, 3.Zafer Gövez, 4. Sedat Fidan, 5.Dursun Hür oldular.

 

Protokol ve ödül alanlar elmaların önünde çekildikleri resimle ödül sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.