LASTİK İŞ

EN GÜZEL ELMALAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Gölcük 17.09.2018 - 19:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

EN GÜZEL ELMALAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Gölcük Belediyesi tarafından bu yıl 26.sı düzenlenen ve 3 gün süren Gölcük Belediyesi Yeşil İhsaniye Elma Festivalinin son gününde elma üreticilerine ödülleri takdim edildikten sonra Taner Eyüpoğlu ve Gizem Kara verdikleri konser ile vatandaşlara keyifli bir akşam yaşattılar.

İhsaniye Kent Meydanında gerçekleştirilen Ödül töreni ve konsere, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Meclis Üyeleri Hilmiye Gövez, Davut Uzun, İhsaniye Kalkınma Koop. Başkanı Yusuf Ziya Zorlu, Muhtar Ahmet Özder, Dernek ve Odaların Başkan ve temsilcileri, Elma Üreticileri, Davetliler, Misafirler ve çok sayıda Vatandaşlar katıldılar. Festivalin açılış konuşmasını yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,bu yıl 26.sı yapılan Yeşil İhsaniye Elma Festivalinin beklenilenin üzerinde bir katılım sağlamış olmasından duyduğu sevinci belirterek katılan tüm üreticilerini kutlayıp başarılar temennisinde bulunurken, festivalde değerlendirme yapan jüri üyelerine de teşekkür etti. Başkan Ellibeş konuşmasının devamında “Meyveciliği önemsiyoruz. Takriben bu bölgede 100 civarında meyve üreticimiz var. Biz belediye olarak üreticilerimizi desteklemek adına bu organizasyonu yaparak onları destekliyoruz ve destek olmaya devam edeceğiz. Ben bu duygu ve düşüncülerle bu yarışmaya katılanlara teşekkürlerimi sunuyorum. İyi eğlenceler ” dedi. Ödül töreninin ardından festivalin kapanış konserini Taner Eyüpoğlu ve Gizem Kara verdi. Sahnede sevilen şarkılarını seslendiren sanatçılar, hayranlarına keyifli bir gece yaşattı. Binlerce kişinin katıldığı konserde enerjik görüntüsüyle dikkat çeken Kara ve Eyüpoğlu, sergiledikleri performansla alkış aldı. Jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda, Starking Delicious dalında 1.Arif İnceoğlu,2. Metin Denizli,3. Ömer Gövez 4. Osman Bayraktar 5.Zafer Gövez oldu. Golden Delicious dalında 1. Ahmet Denizli, 2. Metin Denizli,3.Yakup Macar, 4. Ahmet Öner, 5.İhsan Atabaş oldu. Star Krimson dalında 1.Osman Bayraktar,2.Sedat Fidan,3.Metin Denizli 4.Fatih Bayraktar 5.Arif İnceoğlu oldu. Granny Smith dalında ise 1.Osman Bayraktar,2. Arif İnceoğlu, 3.Hüseyin Öner, 4.Fatih Bayraktar 5. Yılmaz Sandıkçı oldu.
Gölcük Belediyesi tarafından bu yıl 26.sı düzenlenen ve 3 gün süren Gölcük Belediyesi Yeşil İhsaniye Elma Festivalinin son gününde elma üreticilerine ödülleri takdim edildikten sonra Taner Eyüpoğlu ve Gizem Kara verdikleri konser ile vatandaşlara keyifli bir akşam yaşattılar.

İhsaniye Kent Meydanında gerçekleştirilen Ödül töreni ve konsere, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Meclis Üyeleri Hilmiye Gövez, Davut Uzun, İhsaniye Kalkınma Koop. Başkanı Yusuf Ziya Zorlu, Muhtar Ahmet Özder, Dernek ve Odaların Başkan ve temsilcileri, Elma Üreticileri, Davetliler, Misafirler ve çok sayıda Vatandaşlar katıldılar.

Festivalin açılış konuşmasını yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,bu yıl 26.sı yapılan Yeşil İhsaniye Elma Festivalinin beklenilenin üzerinde bir katılım sağlamış olmasından duyduğu sevinci belirterek katılan tüm üreticilerini kutlayıp başarılar temennisinde bulunurken, festivalde değerlendirme yapan jüri üyelerine de teşekkür etti. Başkan Ellibeş konuşmasının devamında “Meyveciliği önemsiyoruz. Takriben bu bölgede 100 civarında meyve üreticimiz var. Biz belediye olarak üreticilerimizi desteklemek adına bu organizasyonu yaparak onları destekliyoruz ve destek olmaya devam edeceğiz. Ben bu duygu ve düşüncülerle bu yarışmaya katılanlara teşekkürlerimi sunuyorum. İyi eğlenceler ” dedi.

Ödül töreninin ardından festivalin kapanış konserini Taner Eyüpoğlu ve Gizem Kara verdi. Sahnede sevilen şarkılarını seslendiren sanatçılar, hayranlarına keyifli bir gece yaşattı. Binlerce kişinin katıldığı konserde enerjik görüntüsüyle dikkat çeken Kara ve Eyüpoğlu, sergiledikleri performansla alkış aldı.

Jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda, Starking Delicious dalında 1.Arif İnceoğlu,2. Metin Denizli,3. Ömer Gövez 4. Osman Bayraktar 5.Zafer Gövez oldu.
Golden Delicious dalında 1. Ahmet Denizli, 2. Metin Denizli,3.Yakup Macar, 4. Ahmet Öner, 5.İhsan Atabaş oldu.
Star Krimson dalında 1.Osman Bayraktar,2.Sedat Fidan,3.Metin Denizli 4.Fatih Bayraktar 5.Arif İnceoğlu oldu.
Granny Smith dalında ise 1.Osman Bayraktar,2. Arif İnceoğlu, 3.Hüseyin Öner, 4.Fatih Bayraktar 5. Yılmaz Sandıkçı oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.