LASTİK İŞ

EN GÜZEL ÜRÜNLERİNİ SEREGİLEDİLER

Eğitim 30.05.2016 - 18:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

EN GÜZEL ÜRÜNLERİNİ SEREGİLEDİLER

Gölcük AKV Meslek ve Teknik Anadolu Lisesinde yıl sonu programında Giysi Dikiş eğitimi gören öğrenciler tasarladığı giysileri görücüye çıkardı. Öğrenciler defilede rüzgar gibi estiler.

Gölcük Kız Meslek ve Teknik Anadolu lisesinde yıl sonu sergisi, defile programı okul bahçesinde büyük bir katılımla gerçekleştirildi. PROGRAMA KATILIM OLDUKÇA YOĞUNDU Programa Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Naim Yüksel, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral ve çok sayıda veliler katıldı. SERGİ AÇILIŞINI PROTOKOL GERÇEKLEŞTİRDİ Programda okul bahçesinde ilk olarak sergi açılışı yapıldı, açılışı Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş ve Muhtarlar derneği Başkanı Bilge Saral tarafından serginin açılarak sergi büyük bir beğeniyle gezildi. ÖĞRENCİLER MANKENLERİ ARATMADI Kız Meslek Lisesi 11 ve 12. Sınıflar Yiyim bölümü öğrencilerinden 25 öğrenci kendilerinin diktikleri yaklaşık 40 adet giysileri giyerek mankenlere taş çıkartırcasına misafirlere sundular, defile büyük beğeniyle izlenirken sona doğru Türk Bayrağı ile öğrencilerin gelmesi büyük coşku yarattı.
Gölcük AKV Meslek ve Teknik Anadolu Lisesinde yıl sonu programında Giysi Dikiş eğitimi gören öğrenciler tasarladığı giysileri görücüye çıkardı. Öğrenciler defilede rüzgar gibi estiler.

Gölcük Kız Meslek ve Teknik Anadolu lisesinde yıl sonu sergisi, defile programı okul bahçesinde büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

PROGRAMA KATILIM OLDUKÇA YOĞUNDU

Programa Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Naim Yüksel, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral ve çok sayıda veliler katıldı.

SERGİ AÇILIŞINI PROTOKOL GERÇEKLEŞTİRDİ

Programda okul bahçesinde ilk olarak sergi açılışı yapıldı, açılışı Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş ve Muhtarlar derneği Başkanı Bilge Saral tarafından serginin açılarak sergi büyük bir beğeniyle gezildi.

ÖĞRENCİLER MANKENLERİ ARATMADI

Kız Meslek Lisesi 11 ve 12. Sınıflar Yiyim bölümü öğrencilerinden 25 öğrenci kendilerinin diktikleri yaklaşık 40 adet giysileri giyerek mankenlere taş çıkartırcasına misafirlere sundular, defile büyük beğeniyle izlenirken sona doğru Türk Bayrağı ile öğrencilerin gelmesi büyük coşku yarattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.