ENGELLİ ARACIYLA KAZA YAPTI

24.07.2017 - 13:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ENGELLİ ARACIYLA KAZA YAPTI

Kavaklı Cami önünde engeli aracı ile kaldırımda giden Ömer Yılmaz bir anda dengesini kaybederek kaldırımdan aşağıya düştü.

Kavaklı cami önünde engellii aracı ile kaldırımda giden Ömer Yılmaz bir anda dengesini kaybederek  kaldırımdan aşağıya düştü. Engelli aracının altında kalan Yılmaz’a çevredekiler yardım yaparken 112 acil ekiplerini aradı. Ayağından yaralanan Yılmaz’a ilk müdahaleyi yapan 112 Acil servisi ekipleri daha sonra Gölcük necati çelik devlet hastanesine kaldırdılar. Yılmaz’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Haber : Enes AZMAK 
Kavaklı Cami önünde engeli aracı ile kaldırımda giden Ömer Yılmaz bir anda dengesini kaybederek kaldırımdan aşağıya düştü.

Kavaklı cami önünde engellii aracı ile kaldırımda giden Ömer Yılmaz bir anda dengesini kaybederek  kaldırımdan aşağıya düştü. Engelli aracının altında kalan Yılmaz’a çevredekiler yardım yaparken 112 acil ekiplerini aradı. Ayağından yaralanan Yılmaz’a ilk müdahaleyi yapan 112 Acil servisi ekipleri daha sonra Gölcük necati çelik devlet hastanesine kaldırdılar. Yılmaz’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Haber : Enes AZMAK 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.