LASTİK İŞ
ismail

ENGELLİ KARATECİLERDEN 5 MADALYA

Spor 04.05.2019 - 10:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ENGELLİ KARATECİLERDEN 5 MADALYA

29 Nisan 1 Mayıs tarihleri arasında Mersin’de düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Karate Şampiyonası nefes kesti.

İlimizden müsabakalara katılan Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübünün başarılı sporcuları toplamda 5 madalya kazanarak turnuvaya damgasını vurdu.   ORUÇ VE CAN’DAN ALTIN GELDİ Mavi beyazlı kulübün başarılı işitme engelli karatecilerinden Tuba Oruç, Bayanlar Kumite’de Türkiye Şampiyonu olurken kulübün bir diğer başarılı ismi Burak Mert Can da Erkekler Kumite Türkiye Şampiyonu olmayı başardı.   EMEKLERİNİN KARŞILIKLARINI ALDILAR Turnuva boyunca üst düzey performans sergileyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu işitme engelli sporculardan Burak Mert Can Kata’da Türkiye ikincisi, Fatih Çiçek Kata Türkiye üçüncüsü ve Şaban Köse Erkekler Kumite Türkiye üçüncüsü oldu. Turnuvanın sonunda dereceye giren sporcular kürsüye çağrılarak kupa ve madalyalarını protokolden aldı.
29 Nisan 1 Mayıs tarihleri arasında Mersin’de düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Karate Şampiyonası nefes kesti.

İlimizden müsabakalara katılan Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübünün başarılı sporcuları toplamda 5 madalya kazanarak turnuvaya damgasını vurdu.

 

ORUÇ VE CAN’DAN ALTIN GELDİ

Mavi beyazlı kulübün başarılı işitme engelli karatecilerinden Tuba Oruç, Bayanlar Kumite’de Türkiye Şampiyonu olurken kulübün bir diğer başarılı ismi Burak Mert Can da Erkekler Kumite Türkiye Şampiyonu olmayı başardı.

 

EMEKLERİNİN KARŞILIKLARINI ALDILAR

Turnuva boyunca üst düzey performans sergileyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu işitme engelli sporculardan Burak Mert Can Kata’da Türkiye ikincisi, Fatih Çiçek Kata Türkiye üçüncüsü ve Şaban Köse Erkekler Kumite Türkiye üçüncüsü oldu. Turnuvanın sonunda dereceye giren sporcular kürsüye çağrılarak kupa ve madalyalarını protokolden aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.