LASTİK İŞ

ENGELLİ AŞÇILAR YARIŞMASI YAPILDI !

Gölcük 11.05.2015 - 16:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ENGELLİ AŞÇILAR YARIŞMASI YAPILDI !

Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıcası’nda Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen Engelli Aşcılar Yemek Yarışması ve Ödül Töreni nedeniyle bir araya gelindi.

Yazlık Ilıcası Genel Müdürü ve Genç Aşcılar Yetiştirme Derneği Başkanı Tayfun Gündüz’ün düzenlediği yarışma çok renkli geçti. Yarışmaya katılan engelli  vatandaşlar evlerinde yaptıkları yemekleri, milli aşçılardan oluşan jüriye sundu. Jüri üyeleri yemeklerin tadına tek tek bakarak puan verdiler.Yarışmanın sonunda büyük emek veren engelli vatandaşlarımız birinciliği hak etti. Etkinliği düzenleyen Tayfun Gündüz “ Engelliler Haftası nedeniyle Genç Aşçılar Yetiştirme Derneği olarak Gölcük’te bir nebze moral motivasyonu arttırmak, şansların yüzünü biraz güldürebilmek amacıyla bir etkinlik düzenledik. Bu nedenle derneğimizin ufak çocukları da katılmak istedi, onları da bun yarışmaya ilave ettik, onlar da yemeklerini yaptılar. Amacımız tüm engelli kardeşlerimizi, yarışmacıları bir nebze olsun mutlu edebilmek. Kimseden maddi bir beklentimiz yok, tamamiyle manevi duygularla hareket ediyoruz bizim için insanlar mutlu olsun yeter.” İznik Engelliler Derneği Başkan’ı “ İznik engelliler Derneği başkanıyım ayrıca Bursa Engelliler Federasyonu kurucusuyum hemde yönetimindeyim. Çocuklarımızla beraber Tayfun Bey ile inşallah yeni projelerimiz de var onları hayata geçireceğiz. Bu etkinlikle Çocuklarımızı toplumla kaynaştırmak amacıyla burada toplanmış bulunmaktayız. Şimdi yapacağımız başka 2. bir projemizi federasyonumuzla da görüşüyoruz. Kimsesiz olan, yoksul, annesiz ve babasız, yetim çocukların, 18 yaşını doldurmuş olan engelli çocukların yetiştirme yurtlarından çıkarılarak İznik ve Gölcükte yapacağımız proje ile onlara yatılı bir okul ile beraber Aşcı, garson gibi meslek sahibi edinmelerini sağlamak ve topluma kazandırmak amacındayız. Bu projemiz de hazırlanmaya başlandı. Haziran ayından itibaren de bu işe inşallah başlayacağız.” Yarışmanın sonunda bütün yarışmaya katılanlara madalya ve çeşitli hediyeler takdim edildi.
Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıcası’nda Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen Engelli Aşcılar Yemek Yarışması ve Ödül Töreni nedeniyle bir araya gelindi.

Yazlık Ilıcası Genel Müdürü ve Genç Aşcılar Yetiştirme Derneği Başkanı Tayfun Gündüz’ün düzenlediği yarışma çok renkli geçti.

Yarışmaya katılan engelli  vatandaşlar evlerinde yaptıkları yemekleri, milli aşçılardan oluşan jüriye sundu. Jüri üyeleri yemeklerin tadına tek tek bakarak puan verdiler.Yarışmanın sonunda büyük emek veren engelli vatandaşlarımız birinciliği hak etti. Etkinliği düzenleyen Tayfun Gündüz “ Engelliler Haftası nedeniyle Genç Aşçılar Yetiştirme Derneği olarak Gölcük’te bir nebze moral motivasyonu arttırmak, şansların yüzünü biraz güldürebilmek amacıyla bir etkinlik düzenledik. Bu nedenle derneğimizin ufak çocukları da katılmak istedi, onları da bun yarışmaya ilave ettik, onlar da yemeklerini yaptılar. Amacımız tüm engelli kardeşlerimizi, yarışmacıları bir nebze olsun mutlu edebilmek. Kimseden maddi bir beklentimiz yok, tamamiyle manevi duygularla hareket ediyoruz bizim için insanlar mutlu olsun yeter.”

İznik Engelliler Derneği Başkan’ı “ İznik engelliler Derneği başkanıyım ayrıca Bursa Engelliler Federasyonu kurucusuyum hemde yönetimindeyim. Çocuklarımızla beraber Tayfun Bey ile inşallah yeni projelerimiz de var onları hayata geçireceğiz. Bu etkinlikle Çocuklarımızı toplumla kaynaştırmak amacıyla burada toplanmış bulunmaktayız. Şimdi yapacağımız başka 2. bir projemizi federasyonumuzla da görüşüyoruz. Kimsesiz olan, yoksul, annesiz ve babasız, yetim çocukların, 18 yaşını doldurmuş olan engelli çocukların yetiştirme yurtlarından çıkarılarak İznik ve Gölcükte yapacağımız proje ile onlara yatılı bir okul ile beraber Aşcı, garson gibi meslek sahibi edinmelerini sağlamak ve topluma kazandırmak amacındayız. Bu projemiz de hazırlanmaya başlandı. Haziran ayından itibaren de bu işe inşallah başlayacağız.”

Yarışmanın sonunda bütün yarışmaya katılanlara madalya ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.