ENGELLİLER DERNEĞİ'NDEN İŞARET DİLİ KURSU

23.01.2020 - 17:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ENGELLİLER DERNEĞİ'NDEN İŞARET DİLİ KURSU

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, dernek faaliyetleri kapsamında devam eden kurslar hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Bat, yapmış olduğu açıklamada 15 çocuğun İşaret Dili Kursu’na katıldığını söyledi.

“12 ENGELLİ, 3 ENGELLİ ÇOCUK KURS GÖRÜYOR” Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, dernekleri kapsamında yaptıkları ve son dönemde devam eden kurslar hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Bat, vermiş olduğu bilgilerde “15 çocuğumuz işaret dili kursu alıyor. Bunların 3 tanesi engelli çocuğu, 12 tanesi engelli çocuğumuz” dedi. Başkan Bat, Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde verilen kurslar hakkında düşüncelerini şu şekilde dile getirdi. “Derneğimiz bünyesinde, merkezimizde verilen kurslarımız devam ediyor. Şu an yarıyıl tatilinde olunmasından ötürü kurslara kısa bir ara verildi. Bu dönemde spora ağırlık verdik. Çok yakında atletizm, halter, bilek güreşi ve masa tenisi gibi branşlarda sahneye çıkacağız. Şu an zemini hazırlıyoruz. Bu dönemde buna dair çalışmaları daha da hızlandırdık.”    BAT: “25 KİŞİ E-KPSS KURSUNA GELİYOR” Başkan Bat, açıklamasının devamında “E-KPSS kursu, 25 arkadaşımızın katılımı ile kesintisiz bir şekilde devam ediyor. Kursa Gölcük’ün yanı sıra Karamürsel ve Başiskele’den de gelen arkadaşlarımız var. Kocaeli’nin güney yakasında, Gölcük’te bu kurs veriliyor. İzmit ve Gebze’de de bu kurslar verilmekte. Kurslar Matematik, Tarih, Coğrafya ve Türkçe alanlarında devam ediyor. Hafta sonunda 09.00 – 15.00 saatleri arasında, Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi’nde veriliyor. Bu kursta ara verilmedi. Yarıyıl tatili demeden kurs verilmeye devam ediliyor. İlerleyen günlerde başvurular da yapılacak” dedi.   “15 İŞİTME ENGELLİ KURS ALIYORLAR” Başkan Bat, açıklamalarının sonunda “Dünya Sağırlar İslam Federasyonu Kocaeli İl Temsilciliği ile beraber, 15 işitme engelli çocuğumuza, uzmanlar tarafından yine merkezimizde, hafta içi her gün 10.00 – 12.00 saatleri arasında işaret dili kursu veriliyor. Kursun eğitmenliğini, federasyonun il temsilcisi ve Türk İşaret Dili Eğitmeni Dilber Özcan yapıyor. Kursu Gölcük’te yaşayan çocuklarımız almakta ve çocuklarımız, kursa geldikleri için oldukça memnunlar. Bizler de kursun merkezimizde verilmesinden dolayı oldukça mutluyuz” dedi.    ********************  
Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, dernek faaliyetleri kapsamında devam eden kurslar hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Bat, yapmış olduğu açıklamada 15 çocuğun İşaret Dili Kursu’na katıldığını söyledi.

“12 ENGELLİ, 3 ENGELLİ ÇOCUK KURS GÖRÜYOR”

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, dernekleri kapsamında yaptıkları ve son dönemde devam eden kurslar hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Bat, vermiş olduğu bilgilerde “15 çocuğumuz işaret dili kursu alıyor. Bunların 3 tanesi engelli çocuğu, 12 tanesi engelli çocuğumuz” dedi. Başkan Bat, Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde verilen kurslar hakkında düşüncelerini şu şekilde dile getirdi. “Derneğimiz bünyesinde, merkezimizde verilen kurslarımız devam ediyor. Şu an yarıyıl tatilinde olunmasından ötürü kurslara kısa bir ara verildi. Bu dönemde spora ağırlık verdik. Çok yakında atletizm, halter, bilek güreşi ve masa tenisi gibi branşlarda sahneye çıkacağız. Şu an zemini hazırlıyoruz. Bu dönemde buna dair çalışmaları daha da hızlandırdık.” 

 

BAT: “25 KİŞİ E-KPSS KURSUNA GELİYOR”

Başkan Bat, açıklamasının devamında “E-KPSS kursu, 25 arkadaşımızın katılımı ile kesintisiz bir şekilde devam ediyor. Kursa Gölcük’ün yanı sıra Karamürsel ve Başiskele’den de gelen arkadaşlarımız var. Kocaeli’nin güney yakasında, Gölcük’te bu kurs veriliyor. İzmit ve Gebze’de de bu kurslar verilmekte. Kurslar Matematik, Tarih, Coğrafya ve Türkçe alanlarında devam ediyor. Hafta sonunda 09.00 – 15.00 saatleri arasında, Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi’nde veriliyor. Bu kursta ara verilmedi. Yarıyıl tatili demeden kurs verilmeye devam ediliyor. İlerleyen günlerde başvurular da yapılacak” dedi.

 

“15 İŞİTME ENGELLİ KURS ALIYORLAR”

Başkan Bat, açıklamalarının sonunda “Dünya Sağırlar İslam Federasyonu Kocaeli İl Temsilciliği ile beraber, 15 işitme engelli çocuğumuza, uzmanlar tarafından yine merkezimizde, hafta içi her gün 10.00 – 12.00 saatleri arasında işaret dili kursu veriliyor. Kursun eğitmenliğini, federasyonun il temsilcisi ve Türk İşaret Dili Eğitmeni Dilber Özcan yapıyor. Kursu Gölcük’te yaşayan çocuklarımız almakta ve çocuklarımız, kursa geldikleri için oldukça memnunlar. Bizler de kursun merkezimizde verilmesinden dolayı oldukça mutluyuz” dedi. 









 

********************

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.