ENGELLİLER DERNEĞİNDE ETKİNLİK DOLU YIL OLACAK

03.09.2019 - 18:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ENGELLİLER DERNEĞİNDE ETKİNLİK DOLU YIL OLACAK

Gölcük Engellilerle dayanışma ve Yardımlaşma Derneği her yıl içerisindeki yapılan etkinlik programları için çalışmalar yapılırken, bu yılda yapılacak olan etkinlikler için Dernek Başkanı Hasan Bat başkanlığında yapılan toplantıda hem eğitim dalında hem spor dalında yapılacak etkinlikler karara bağlandı.

Gölcük Engellilerle dayanışma ve Yardımlaşma Derneği yönetim kurulu 2019- 200 yılı içerisindeki programını açıkladılar. Gölcük Engellilerle dayanışma ve Yardımlaşma Derneği her yıl içerisindeki yapılan etkinlik programları için çalışmalar yapılırken, bu yılda yapılacak olan etkinlikler için Dernek Başkanı Hasan Bat başkanlığında yapılan toplantıda hem eğitim dalında hem spor dalında yapılacak etkinlikler karara bağlandı. Yaz ayların bitmesi ile Dernek çalışmaları ve dernek bünyelerinde yapılacak etkinlikler yapılması için çalışmalar başlatıldı.  Bu kapsamda Gölcük Engellilerle dayanışma ve Yardımlaşma Derneği başkanı Hasan Bat ve yönetim kurulu olarak dernek binasında toplantı düzenlediler.  YOĞUN PROGRAM Düzenlenen toplantıda Dernek başkanı Hasan Bat, 2019 – 2020 yılı içerisinde yapılacak olan etkinlik çalışmaları programını ş şekilde açıkladı. Başkan Bat; “öncelikle geçen yıl yaptığımız etkinlikler çok büyük ses getirdi. Yaptığımız bu etkinliklerde biz Gölcük olarak başarılara imza attık. Bu yılda yapacağımız bu etkinliklerde ise daha da büyük ses getireceğiz. Bu yıl yapacağımız etkinliklerde ise hayat boyu öğrenme kurslarımız örgü, bilgisayar, mefruşat, takı tasarım, önemlisi de EKPSS kursu bünyemizde verilecek, Karamürsel, Başiskele ve Kartepe'ye kadar burada kursa başlayacaklar. Spor dalında ise Bilek Güreşi, Okçuluk, futsal, halter ve satranç gibi etkinliklerimiz ise Derneğimizin bünyesinde kurulan Gölgem tarafından devam edecektir. Bu yapacağımız etkinliklerimizde büyü başarı alarak ses getireceğiz” dedi. Fahri Haner
Gölcük Engellilerle dayanışma ve Yardımlaşma Derneği her yıl içerisindeki yapılan etkinlik programları için çalışmalar yapılırken, bu yılda yapılacak olan etkinlikler için Dernek Başkanı Hasan Bat başkanlığında yapılan toplantıda hem eğitim dalında hem spor dalında yapılacak etkinlikler karara bağlandı.

Gölcük Engellilerle dayanışma ve Yardımlaşma Derneği yönetim kurulu 2019- 200 yılı içerisindeki programını açıkladılar.

Gölcük Engellilerle dayanışma ve Yardımlaşma Derneği her yıl içerisindeki yapılan etkinlik programları için çalışmalar yapılırken, bu yılda yapılacak olan etkinlikler için Dernek Başkanı Hasan Bat başkanlığında yapılan toplantıda hem eğitim dalında hem spor dalında yapılacak etkinlikler karara bağlandı. Yaz ayların bitmesi ile Dernek çalışmaları ve dernek bünyelerinde yapılacak etkinlikler yapılması için çalışmalar başlatıldı.  Bu kapsamda Gölcük Engellilerle dayanışma ve Yardımlaşma Derneği başkanı Hasan Bat ve yönetim kurulu olarak dernek binasında toplantı düzenlediler. 
YOĞUN PROGRAM
Düzenlenen toplantıda Dernek başkanı Hasan Bat, 2019 – 2020 yılı içerisinde yapılacak olan etkinlik çalışmaları programını ş şekilde açıkladı. Başkan Bat; “öncelikle geçen yıl yaptığımız etkinlikler çok büyük ses getirdi. Yaptığımız bu etkinliklerde biz Gölcük olarak başarılara imza attık. Bu yılda yapacağımız bu etkinliklerde ise daha da büyük ses getireceğiz. Bu yıl yapacağımız etkinliklerde ise hayat boyu öğrenme kurslarımız örgü, bilgisayar, mefruşat, takı tasarım, önemlisi de EKPSS kursu bünyemizde verilecek, Karamürsel, Başiskele ve Kartepe'ye kadar burada kursa başlayacaklar. Spor dalında ise Bilek Güreşi, Okçuluk, futsal, halter ve satranç gibi etkinliklerimiz ise Derneğimizin bünyesinde kurulan Gölgem tarafından devam edecektir. Bu yapacağımız etkinliklerimizde büyü başarı alarak ses getireceğiz” dedi.

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.