LASTİK İŞ
ismail

ENGELLİLER DERNEĞİNDEN BAŞKAN ELLİBEŞ'E TEŞEKKÜR

Gölcük 21.11.2018 - 17:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ENGELLİLER DERNEĞİNDEN BAŞKAN ELLİBEŞ'E TEŞEKKÜR

Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezinde faaliyetlerini sürdüren Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat ve dernek üyeleri Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'i ziyaret ederek desteklerinden dolayı plaket takdiminde bulundu.

Engellilerin hayatını kolaylaştırmak, kendilerine engelsiz bir Gölcük sunmak adına çalışmalar yürüten Başkan Mehmet Ellibeş, Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat ve dernek üyelerini makamında kabul etti. Engellilerin hayatını kolaylaştıran hizmetler yaptığından dolayı Başkan Ellibeş'e teşekkür ettiklerini ifade eden Dernek Başkanı Bat, Gölcük'ün engelsiz bir ilçeye dönüştüğünün altını çizdi. Dernek Başkanı Bat, yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiği Başkan Ellibeş'e plaket takdiminde bulundu. GÖLCÜK'TE YAŞAYAN ENGELLİLERİMİZ AYRICALIKLI Yapılan ziyarete ilişkin açıklama yapan Dernek Başkanı Hasan Bat, “Gölcük İlçemizde gerçekten engellilere yönelik çok güzel çalışmalar var. Biz engelli arkadaşlarımızla gezdiğimiz de, Gölcük İlçemiz engelsiz bir ilçemizdir. Her zaman söylüyorum Gölcük'te yaşayan engellilerimiz ayrıcalıklı. Hemen hemen 40 veya 45 ilde olmayan Engelsiz Yaşam Merkezimiz Gölcük'te var ve tüm engellimiz kapısından alınıp tekrar evine bırakılıyor. Engelsiz Yaşam Merkezimizde gerçekleştirilen kurslarda ve belediye tesislerinde üyelerimiz güzel vakit geçiriyorlar. Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş'e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür amacıyla plaket sunmak istedim. Bu plaketi de, gerçekten başkanımız hak etti. Sadece kent merkezi değil, diğer mahallelerde de başkanımızın hizmetlerine doyum olmuyor” diye konuştu. HAYATI PAYLAŞMAK İÇİN ENGEL TANIMIYORUZ Başkan Mehmet Ellibeş'te, engellilerin önündeki engelleri ortadan kaldırmak için yaptıkları çalışmaların devam edeceğini vurgulayarak, şunları söyledi; “Gölcük Belediyesi olarak toplumumuzun tüm kesimlerine hizmet etmek istiyoruz. Engelli vatandaşlarımızın önündeki engelleri kaldırmak, kendilerine engelsiz bir hayat sağlamak için çalışmalar yapıyoruz. Hayatı paylaşmak için engel tanımıyoruz. Engellilerin; insan hak ve onuruna yakışır bir şekilde, toplumsal hayata katılımlarını, çalışan, üreten ve saygın birer vatandaş olarak yaşamalarını sağlamak için destek vermeye çalışıyoruz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada desteğimiz hep devam edecek.” dedi. 
Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezinde faaliyetlerini sürdüren Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat ve dernek üyeleri Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'i ziyaret ederek desteklerinden dolayı plaket takdiminde bulundu.

Engellilerin hayatını kolaylaştırmak, kendilerine engelsiz bir Gölcük sunmak adına çalışmalar yürüten Başkan Mehmet Ellibeş, Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat ve dernek üyelerini makamında kabul etti. Engellilerin hayatını kolaylaştıran hizmetler yaptığından dolayı Başkan Ellibeş'e teşekkür ettiklerini ifade eden Dernek Başkanı Bat, Gölcük'ün engelsiz bir ilçeye dönüştüğünün altını çizdi. Dernek Başkanı Bat, yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiği Başkan Ellibeş'e plaket takdiminde bulundu.
GÖLCÜK'TE YAŞAYAN ENGELLİLERİMİZ AYRICALIKLI
Yapılan ziyarete ilişkin açıklama yapan Dernek Başkanı Hasan Bat, “Gölcük İlçemizde gerçekten engellilere yönelik çok güzel çalışmalar var. Biz engelli arkadaşlarımızla gezdiğimiz de, Gölcük İlçemiz engelsiz bir ilçemizdir. Her zaman söylüyorum Gölcük'te yaşayan engellilerimiz ayrıcalıklı. Hemen hemen 40 veya 45 ilde olmayan Engelsiz Yaşam Merkezimiz Gölcük'te var ve tüm engellimiz kapısından alınıp tekrar evine bırakılıyor. Engelsiz Yaşam Merkezimizde gerçekleştirilen kurslarda ve belediye tesislerinde üyelerimiz güzel vakit geçiriyorlar. Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş'e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür amacıyla plaket sunmak istedim. Bu plaketi de, gerçekten başkanımız hak etti. Sadece kent merkezi değil, diğer mahallelerde de başkanımızın hizmetlerine doyum olmuyor” diye konuştu.
HAYATI PAYLAŞMAK İÇİN ENGEL TANIMIYORUZ
Başkan Mehmet Ellibeş'te, engellilerin önündeki engelleri ortadan kaldırmak için yaptıkları çalışmaların devam edeceğini vurgulayarak, şunları söyledi; “Gölcük Belediyesi olarak toplumumuzun tüm kesimlerine hizmet etmek istiyoruz. Engelli vatandaşlarımızın önündeki engelleri kaldırmak, kendilerine engelsiz bir hayat sağlamak için çalışmalar yapıyoruz. Hayatı paylaşmak için engel tanımıyoruz. Engellilerin; insan hak ve onuruna yakışır bir şekilde, toplumsal hayata katılımlarını, çalışan, üreten ve saygın birer vatandaş olarak yaşamalarını sağlamak için destek vermeye çalışıyoruz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada desteğimiz hep devam edecek.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.