LASTİK İŞ
ismail

ENGELLİLER GELENEĞİ SÜRDÜRDÜ

09.10.2018 - 16:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ENGELLİLER GELENEĞİ SÜRDÜRDÜ

Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Muharrem ayı dolayısı ile Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezinde aşure dağıtarak geleneği sürdürdü.

Muharrem ayı kapsamında ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de kamu kurum ve kuruluşlar tarafından aşure yapılıp dağıttılar. Bu kapsamda Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Bat ve yönetimi tarafından aşure yapıldı. Yapılan aşure dağıtımı için Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezinde Aşure programını düzenledi. Düzenlenen Aşure programına Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, AK Parti ilçe Başkan Yardımcısı Çetin Seymen ve çok sayıda engelli Dernek üyeleri katılım sağladılar. Aşure dağıtım öncesi açıklama yapan Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Bat; “öncelikle siz değerli ilçe protokolümüz olarak bu aşure etkinliğimize katılmalarınızdan dolayı teşekkür ederim. Bize onur verdiniz. Bu bizim geleneksel 5. Aşure programımızdır. Bu programımızı her yıl devam ettiriyoruz. Değerli dernek üyelerimiz, ablalarımız, abilerimiz vefat eden arkadaşlarımız için bu akşam okumamız var. Biz her sene biz burada bu güzelliği ve bu ortamı yaşıyoruz. Bu birlikteliği bu beraberliği sağlayabiliyoruz. Bu güzelliklerde büyüklerimizin sayesinde oluyor. Kendilerinden Allah razı olsun. Bu güne kadar ne dediysek hep yanımızda oldular. Ben kendilerine hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum” dedi. Bu konuşmaların ardında aşure ikramı yapıldı. Fahri Haner     
Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Muharrem ayı dolayısı ile Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezinde aşure dağıtarak geleneği sürdürdü.

Muharrem ayı kapsamında ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de kamu kurum ve kuruluşlar tarafından aşure yapılıp dağıttılar. Bu kapsamda Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Bat ve yönetimi tarafından aşure yapıldı. Yapılan aşure dağıtımı için Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezinde Aşure programını düzenledi. Düzenlenen Aşure programına Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, AK Parti ilçe Başkan Yardımcısı Çetin Seymen ve çok sayıda engelli Dernek üyeleri katılım sağladılar.

Aşure dağıtım öncesi açıklama yapan Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Bat; “öncelikle siz değerli ilçe protokolümüz olarak bu aşure etkinliğimize katılmalarınızdan dolayı teşekkür ederim. Bize onur verdiniz. Bu bizim geleneksel 5. Aşure programımızdır. Bu programımızı her yıl devam ettiriyoruz. Değerli dernek üyelerimiz, ablalarımız, abilerimiz vefat eden arkadaşlarımız için bu akşam okumamız var. Biz her sene biz burada bu güzelliği ve bu ortamı yaşıyoruz. Bu birlikteliği bu beraberliği sağlayabiliyoruz. Bu güzelliklerde büyüklerimizin sayesinde oluyor. Kendilerinden Allah razı olsun. Bu güne kadar ne dediysek hep yanımızda oldular. Ben kendilerine hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum” dedi. Bu konuşmaların ardında aşure ikramı yapıldı.

Fahri Haner     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.