LASTİK İŞ

ENGELLİLERİN YAŞAMINI KOLAYLAŞTIRIYORLAR

Sağlık 04.05.2018 - 19:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ENGELLİLERİN YAŞAMINI KOLAYLAŞTIRIYORLAR

İlçemizde iki yıldır hizmet veren Hekim Medikal Engelli, yaşlı ve hasta vatandaşların hayatını kolaylaştıracak tüm ürünleri bünyesinde bulunduruyor.

Anıt Park eski belediye Düğün salonu altında hizmet veren Hekim Medikal İşletmecileri Nesrin ve Mehmet Civil çifti engelli, hasta ve yaşlı vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak ürünler satıyor İşitme cihazları merkezi şeker ölçüm cihazları,ameliyat malzemeleri,tekerlekli sandalyeler, ortopedik ürünler, tansiyon aletleri, solunum cihazları, hasta bakım ürünleri ile Gölcüklülere en iyi hizmeti veren tek tıbbı malzeme deposu hastaların hayat kalitesini yükseltiyor. Uygun fiyatlarla satış yaptıklarını ifade eden işletme sahipleri Nesrin ve Mehmet Civil,  önceliklerinin insan sağlığı olduğunu söylüyor. Civil yaptığı açıklamada "2 yıldır burada hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz. Engelli hasta kardeşlerimizin hayat kalitesini yükseltmek ve onları memnun etmek için buradayız. Engelli vatandaşlarımızın hayatı zaten zor. Onlara bu konuda yardımcı olmak bizleri mutlu ediyor" dedi. 
İlçemizde iki yıldır hizmet veren Hekim Medikal Engelli, yaşlı ve hasta vatandaşların hayatını kolaylaştıracak tüm ürünleri bünyesinde bulunduruyor.

Anıt Park eski belediye Düğün salonu altında hizmet veren Hekim Medikal İşletmecileri Nesrin ve Mehmet Civil çifti engelli, hasta ve yaşlı vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak ürünler satıyor

İşitme cihazları merkezi şeker ölçüm cihazları,ameliyat malzemeleri,tekerlekli sandalyeler, ortopedik ürünler, tansiyon aletleri, solunum cihazları, hasta bakım ürünleri ile Gölcüklülere en iyi hizmeti veren tek tıbbı malzeme deposu hastaların hayat kalitesini yükseltiyor. Uygun fiyatlarla satış yaptıklarını ifade eden işletme sahipleri Nesrin ve Mehmet Civil,  önceliklerinin insan sağlığı olduğunu söylüyor. Civil yaptığı açıklamada "2 yıldır burada hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz. Engelli hasta kardeşlerimizin hayat kalitesini yükseltmek ve onları memnun etmek için buradayız. Engelli vatandaşlarımızın hayatı zaten zor. Onlara bu konuda yardımcı olmak bizleri mutlu ediyor" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.