LASTİK İŞ

ENGELSİZ BİR DÜNYA OLSUN

Sağlık 01.12.2016 - 16:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ENGELSİZ BİR DÜNYA OLSUN

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir açıklama yaptı. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir açıklama yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, , Ülkemizin Nüfus oranına baktığımızda 12'sini Engelli vatandaşlarımız oluşturduğunu görmekteyiz.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir açıklama yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, , Ülkemizin Nüfus oranına baktığımızda 12'sini Engelli vatandaşlarımız oluşturduğunu görmekteyiz. Bu da gösteriyor ki Engelli Vatandaşlarımıza gereken Sosyal ve Genel Hizmetlerimizi en güzel şekilde yapmak, hem Sosyal devlet anlayışımızın hem de vicdani sorumluluğumuzun başlıca görevidir, dedi.   Başkan Ellibeş, Engellilerimizi üreten, bağımsız bireyler olarak spordan sanata, yönetimden ticarete sosyal hayatın bütün alanlarında aktif biçimde yer alabilmesi için sivil toplum kuruluşlarımıza, vatandaşlarımıza ayrı ayrı görev ve sorumluluklar düşmektedir. Bu konuda gereken duyarlılığın artması, bilinç ve hassasiyetin daha da gelişmesi temennimizdir. Tüm İnsanların unutmaması gereken bir şey var ki oda Engellide olsa onlar birer insandır. Onlar bu toplumun var olan bir parçasıdır, var olan bir şeye yok demek, görmemezlikten gelmek olamaz. Bunun için herkesi Engelsiz bir yaşam için el ele vermeye davet ediyorum dedi.   Başkan Ellibeş, bu duygu ve düşünceler içinde Ülkemizdeki tüm Engelli Vatandaşlarımızın Dünya Engelliler Gününü nedeni ile sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum, dedi.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir açıklama yaptı. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir açıklama yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, , Ülkemizin Nüfus oranına baktığımızda 12'sini Engelli vatandaşlarımız oluşturduğunu görmekteyiz.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir açıklama yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, , Ülkemizin Nüfus oranına baktığımızda 12'sini Engelli vatandaşlarımız oluşturduğunu görmekteyiz.

Bu da gösteriyor ki Engelli Vatandaşlarımıza gereken Sosyal ve Genel Hizmetlerimizi en güzel şekilde yapmak, hem Sosyal devlet anlayışımızın hem de vicdani sorumluluğumuzun başlıca görevidir, dedi.
 
Başkan Ellibeş, Engellilerimizi üreten, bağımsız bireyler olarak spordan sanata, yönetimden ticarete sosyal hayatın bütün alanlarında aktif biçimde yer alabilmesi için sivil toplum kuruluşlarımıza, vatandaşlarımıza ayrı ayrı görev ve sorumluluklar düşmektedir.

Bu konuda gereken duyarlılığın artması, bilinç ve hassasiyetin daha da gelişmesi temennimizdir. Tüm İnsanların unutmaması gereken bir şey var ki oda Engellide olsa onlar birer insandır. Onlar bu toplumun var olan bir parçasıdır, var olan bir şeye yok demek, görmemezlikten gelmek olamaz. Bunun için herkesi Engelsiz bir yaşam için el ele vermeye davet ediyorum dedi.
 
Başkan Ellibeş, bu duygu ve düşünceler içinde Ülkemizdeki tüm Engelli Vatandaşlarımızın Dünya Engelliler Gününü nedeni ile sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum, dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.