LASTİK İŞ
ismail

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ KURSLARIN STARTINI VERDİ...

Eğitim 18.10.2017 - 10:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ KURSLARIN STARTINI VERDİ...

İlçemizin en önemli ve hayırlı derneklerinden birisi olan, Gölcük Engelliler Derneği'nin çalışmalarını siz değerli okurlarımızla paylaşmak üzere Mantar pano Köşesine taşıyoruz. Bugün yine hayırlı bir iş için, Gölcük Engelliler Derneği panomuza konuk oldu.  Biliyorsunuz, Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Sevgili Hasan Bat, yaptığı başarılı işlerle, özellikle engelli vatandaşlar ile vatandaşlardan büyük bir takdir topluyor. Engeline rağmen, engelsiz pek insandan daha çok çalışan Başkan Bat, 2017-2018 sezonu kurslarının stratını verdi.   Sevgili Başkan Bat, kendi sosyal paylaşım sitesinden yaptığı paylaşımla, bu yıl açacağı kursları şöyle sıralamış: Takı Tasarım Kursu, Bilgisayar Kursu, İşaret Dili Kursu, Seramik Kursu, Örgü Kursu, İğne Oyası Kursu, Erkek Kuran Kursu, Bayan Kuran Kursu, Yüzme Kursu, Okçuluk Kursu, Görme Engelliler Bilgisayar Kursu, Görme Engelliler Breyll Alfabesi Kursu, Görme Engelliler Makrome Örgü Kursu.  Spor Dalında ise, Bedensel Engellilerimize Halter Kursu, Bedensel Engelliler Bilek Güreşi Kursu, Görme Engelliler Halter Kursu, Görme Engelliler Okçuluk Kursu, İşitme Engelliler Tekvando Kursu ve İşitme Engelliler Karete Kursu. Vay anasını be biz yazarken yorulduk bu kadar kursu. Allah bu kurslara katılacak engelli vatandaşlarımıza kolaylıklar versin. Gerçekten çok güzel kurslar, gerçekten çok yararlı bir meşgale.  Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, Dernek Başkanımız Hasan Bat'ı, bu güzel çabalarından dolayı tebrik ediyor, bu kurslara katılacak engelli vatandaşlarımıza da kolaylıklar diliyoruz...  

İlçemizin en önemli ve hayırlı derneklerinden birisi olan, Gölcük Engelliler Derneği'nin çalışmalarını siz değerli okurlarımızla paylaşmak üzere Mantar pano Köşesine taşıyoruz. Bugün yine hayırlı bir iş için, Gölcük Engelliler Derneği panomuza konuk oldu. 
Biliyorsunuz, Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Sevgili Hasan Bat, yaptığı başarılı işlerle, özellikle engelli vatandaşlar ile vatandaşlardan büyük bir takdir topluyor. Engeline rağmen, engelsiz pek insandan daha çok çalışan Başkan Bat, 2017-2018 sezonu kurslarının stratını verdi.  
Sevgili Başkan Bat, kendi sosyal paylaşım sitesinden yaptığı paylaşımla, bu yıl açacağı kursları şöyle sıralamış:
Takı Tasarım Kursu, Bilgisayar Kursu, İşaret Dili Kursu, Seramik Kursu, Örgü Kursu, İğne Oyası Kursu, Erkek Kuran Kursu, Bayan Kuran Kursu, Yüzme Kursu, Okçuluk Kursu, Görme Engelliler Bilgisayar Kursu, Görme Engelliler Breyll Alfabesi Kursu, Görme Engelliler Makrome Örgü Kursu. 
Spor Dalında ise, Bedensel Engellilerimize Halter Kursu, Bedensel Engelliler Bilek Güreşi Kursu, Görme Engelliler Halter Kursu, Görme Engelliler Okçuluk Kursu, İşitme Engelliler Tekvando Kursu ve İşitme Engelliler Karete Kursu.
Vay anasını be biz yazarken yorulduk bu kadar kursu. Allah bu kurslara katılacak engelli vatandaşlarımıza kolaylıklar versin. Gerçekten çok güzel kurslar, gerçekten çok yararlı bir meşgale. 
Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, Dernek Başkanımız Hasan Bat'ı, bu güzel çabalarından dolayı tebrik ediyor, bu kurslara katılacak engelli vatandaşlarımıza da kolaylıklar diliyoruz...

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.