ENGİN ALTAY GÖLCÜK'E GELİYOR

Asayiş 04.03.2019 - 19:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ENGİN ALTAY GÖLCÜK'E GELİYOR

CHP Grup Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay, partinin Gölcük ve Kartepe Belediye Başkan aday tanıtım programlarına katılmak üzere ilimize geliyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Grup Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay, 9 Mart Cumartesi günü partinin Gölcük ve Kartepe Belediye Başkan aday tanıtımı programlarına katılmak ilimize geliyor. CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay, Gölcük’te İsmet İşeri ile Kartepe’de ise Cumhur Karakadılar ile 31 Mart seçimleri için ilçe sakinlerine seslenerek gövde gösterisi yapacak. GÖLCÜK VE KARTEPE PROGRAMLARI CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay, 9 Mart Cumartesi Günü CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri ve meclis üyesi adaylarının tanıtım programı için saat 18.00’da Kavaklı Kültür Merkezi’nde, CHP Kartepe Belediye Başkan adayı Cumhur Karakadılar ve meclis üyesi adaylarının tanıtım programı için ise saat 17.00’da Sarımeşe Hergelecei İbrahim Spor Salonu’nda olacak.
CHP Grup Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay, partinin Gölcük ve Kartepe Belediye Başkan aday tanıtım programlarına katılmak üzere ilimize geliyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Grup Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay, 9 Mart Cumartesi günü partinin Gölcük ve Kartepe Belediye Başkan aday tanıtımı programlarına katılmak ilimize geliyor. CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay, Gölcük’te İsmet İşeri ile Kartepe’de ise Cumhur Karakadılar ile 31 Mart seçimleri için ilçe sakinlerine seslenerek gövde gösterisi yapacak.

GÖLCÜK VE KARTEPE PROGRAMLARI
CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay, 9 Mart Cumartesi Günü CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri ve meclis üyesi adaylarının tanıtım programı için saat 18.00’da Kavaklı Kültür Merkezi’nde, CHP Kartepe Belediye Başkan adayı Cumhur Karakadılar ve meclis üyesi adaylarının tanıtım programı için ise saat 17.00’da Sarımeşe Hergelecei İbrahim Spor Salonu’nda olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.