LASTİK İŞ

ERBAKAN ''FİLM DAHA BİTMEDİ YENİ BAŞLIYOR''

Asayiş 12.11.2017 - 12:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ERBAKAN ''FİLM DAHA BİTMEDİ YENİ BAŞLIYOR''

Kocaeli Erbakan Vakfı’nın istişare toplantısına katılmak üzere kentimize gelen Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Film bitmedi daha yeni başlıyor bizi izlemeye devam edin. O milli görüş gömleği nasıl giyilir nasıl taşınır bunu en iyi şekilde tüm Dünya’ya göstereceğiz” dedi

Kocaeli Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan vakfın ilimizdeki çalışmalarını yerinde incelemek ve istişare toplantısına katılmak üzere fuar içi Harran 41 salonunda vakıf üyeleri ile bir araya geldi. Katılımın yoğun olduğu toplantıda konuşan Fatih Erbakan partileşme süreci hakkında önemli açıklamalarda bulunarak “Türkiye’nin milli görüş zihniyeti yönetilmesi gerekiyor.  29 Ekim’de Ankara’da  büyük buluşma programında  mesajlarımızı vermiştik. Biz de Erbakan hocamız partisi kapatıldığında yaptığı gibi yeniden abdestimizi tazeleyecek yeniden yola çıkacağız.  Film bitmedi daha yeni başlıyor bizi izlemeye devam edin. O milli görüş gömleği nasıl giyilir nasıl taşınır bunu en iyi şekilde tüm Dünya’ya göstereceğiz” dedi.   NAMUS BORCUMUZDUR Programda ilk olarak söz alan Erbakan Vakfı Doğu Marmara Bölge Sorumlusu Mehmet Aras “Tam 40 yıldır tüm engellemelere karşı bu davayı sahipsiz bırakmayan Erbakan hocamızın sadık talebeleri sizleri sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Sizlere şunu sormak istiyorum siz 15 yıldır batmakta olan Titanic’e mi bineceksiniz yoksa Nuh’un gemisine mi bineceksiniz. Erbakan hocamızın çocuklarına sahip çıkmak bizim namus borcumuzdur. Genel Başkanımız partimizi açıkladığı an bizler İzmit olarak Ankara’da olacağız” dedi. 40 YIL ÖNCE SÖYLEDİKLERİNİ YAŞIYORUZ Aras’ın ardından konuşan Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan “  Bu gün Erbakan Vakfının en güzel çalışmalarının sergilenmiş olduğu Kocaeli ilimizde gerçekleştirdiğimiz için şükür ediyoruz.  Bu gün il divanımızı Erbakan hocamızın yolundan gidenler olarak gerçekleştiriyoruz. Bu gün dünyaya baktığımızda zulüm görüyoruz.  İslam ülkelerini ve Türkiye’yi büyük İsrail projesi kapsamında kullanmak istiyorlar. Bu sünni ülkeleri kurarak İran ile savaştırmak istiyorlar.  Kukla bir sözde Kürdistan kurmak istiyorlar. Daha sonra bu kukla sözde Kürdistan’ı da yıkarak Büyük İsrail devletini hayata geçirmek istiyorlar. Erbakan hocamızın 40 yıl önce söylediklerini bu gün yaşıyoruz” dedi. "FİLM DAHA BİTMEDİ" Erbakan sözlerinin sonunda “Türkiye’nin milli görüş zihniyeti yönetilmesi gerekiyor.  29 Ekim’de Ankara’da  büyük buluşma programında  mesajlarımızı vermiştik. Bizde Erbakan hocamız partisi kapatıldığın da yaptığı gibi yeniden abdestimizi tazeleyecek yeniden yola çıkacağız.  Film bitmedi daha yeni başlıyor bizi izlemeye devam edin. O milli görüş gömleği nasıl giyilir nasıl taşınır bunu en iyi şekilde taşınır bunu tüm Dünya’ya göstereceğiz” dedi. 
Kocaeli Erbakan Vakfı’nın istişare toplantısına katılmak üzere kentimize gelen Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Film bitmedi daha yeni başlıyor bizi izlemeye devam edin. O milli görüş gömleği nasıl giyilir nasıl taşınır bunu en iyi şekilde tüm Dünya’ya göstereceğiz” dedi

Kocaeli Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan vakfın ilimizdeki çalışmalarını yerinde incelemek ve istişare toplantısına katılmak üzere fuar içi Harran 41 salonunda vakıf üyeleri ile bir araya geldi. Katılımın yoğun olduğu toplantıda konuşan Fatih Erbakan partileşme süreci hakkında önemli açıklamalarda bulunarak “Türkiye’nin milli görüş zihniyeti yönetilmesi gerekiyor.  29 Ekim’de Ankara’da  büyük buluşma programında  mesajlarımızı vermiştik. Biz de Erbakan hocamız partisi kapatıldığında yaptığı gibi yeniden abdestimizi tazeleyecek yeniden yola çıkacağız.  Film bitmedi daha yeni başlıyor bizi izlemeye devam edin. O milli görüş gömleği nasıl giyilir nasıl taşınır bunu en iyi şekilde tüm Dünya’ya göstereceğiz” dedi.

 

NAMUS BORCUMUZDUR

Programda ilk olarak söz alan Erbakan Vakfı Doğu Marmara Bölge Sorumlusu Mehmet Aras “Tam 40 yıldır tüm engellemelere karşı bu davayı sahipsiz bırakmayan Erbakan hocamızın sadık talebeleri sizleri sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Sizlere şunu sormak istiyorum siz 15 yıldır batmakta olan Titanic’e mi bineceksiniz yoksa Nuh’un gemisine mi bineceksiniz. Erbakan hocamızın çocuklarına sahip çıkmak bizim namus borcumuzdur. Genel Başkanımız partimizi açıkladığı an bizler İzmit olarak Ankara’da olacağız” dedi.

40 YIL ÖNCE SÖYLEDİKLERİNİ YAŞIYORUZ

Aras’ın ardından konuşan Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan “  Bu gün Erbakan Vakfının en güzel çalışmalarının sergilenmiş olduğu Kocaeli ilimizde gerçekleştirdiğimiz için şükür ediyoruz.  Bu gün il divanımızı Erbakan hocamızın yolundan gidenler olarak gerçekleştiriyoruz. Bu gün dünyaya baktığımızda zulüm görüyoruz.  İslam ülkelerini ve Türkiye’yi büyük İsrail projesi kapsamında kullanmak istiyorlar. Bu sünni ülkeleri kurarak İran ile savaştırmak istiyorlar.  Kukla bir sözde Kürdistan kurmak istiyorlar. Daha sonra bu kukla sözde Kürdistan’ı da yıkarak Büyük İsrail devletini hayata geçirmek istiyorlar. Erbakan hocamızın 40 yıl önce söylediklerini bu gün yaşıyoruz” dedi.

"FİLM DAHA BİTMEDİ"

Erbakan sözlerinin sonunda “Türkiye’nin milli görüş zihniyeti yönetilmesi gerekiyor.  29 Ekim’de Ankara’da  büyük buluşma programında  mesajlarımızı vermiştik. Bizde Erbakan hocamız partisi kapatıldığın da yaptığı gibi yeniden abdestimizi tazeleyecek yeniden yola çıkacağız.  Film bitmedi daha yeni başlıyor bizi izlemeye devam edin. O milli görüş gömleği nasıl giyilir nasıl taşınır bunu en iyi şekilde taşınır bunu tüm Dünya’ya göstereceğiz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.